În articolul precedent în care am analizat două dintre SSD-urile Kingston vă povesteam despre existenţa a patru categorii de produse în lineup-ul renumitului producător de soluţii de memorii.

În ordine „crescătoare”, acestea sunt SSDNow V Series, SSDNow V+ Series, SSDNow M Series şi SSDNow E Series, iar noi am studiat unul din membrii familiei V Series (modelul de 64GB dotat cu electronică Toshiba), precum şi noul model (la data respectivă) V Series Accelerator Drive de 40GB, creat în colaborare cu Intel.

Astăzi ne vom îndrepta puţin atenţia către familia V+ Series, deoarece Kingston tocmai a lansat o nouă generaţie de SSD-uri din această familie. Iar pentru a vedea mai uşor diferenţele, ne vom folosi de către un produs din fiecare generaţie. Le vom analiza pe fiecare, vom vedea cum se prezintă electronic şi, evident, le vom studia performanţele în foarte multe teste, atât sintetice, cât şi din „viaţa reală”.

Let’s meet the contenders!

In the red corner, echipat cu o capacitate de 64GB de stocare, avem SNV225-S2/64GB! And in the blue corner, cu o capacitate de 128GB avem proaspătul SNVP325-S2B/128GB!

 

Kingston SSDNow V+

 

Round 1! Fight!

 

 

Pages ( 1 of 10 ): 1 23 ... 10Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.