Acer a prezentat, in cadrul evenimentului Next@acer ce a avut loc miercuri la New York, noul notebook Swift 5 creat pentru utilizatorii care isi doresc portabilitate deplina, performante stabile si accente de stil.

Cu un ecran de 15 inch si o carcasa eleganta care cantareste mai putin de 1 kg, fiind ideal pentru persoanele active, aflate mereu in miscare. Swift 5 are ca sistem de operare Windows 10, cele mai noi procesoare Intel Core™, ofera performante exceptionale si o baterie care rezista pe toata durata intregii zile.

„Am inregistrat un feedback remarcabil cu privire la modelul Swift 5 de 14 inch incredibil de usor, iar acum ne depasim limitele cu modelul de 15,6 inch”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Am pastrat greutatea sub limita de 1 kg prin utilizarea unor rame ultra-inguste si a unei carcase mai mari.”

Ecranul touch Full HD IPS al noului Swift 5 are margini ultra-inguste, de doar 5,87 mm, oferind un raport screen-to-body de 87.6% pentru a maximiza experienta de vizionare. Swift 5 ofera tehnologia Acer Color Intelligence™ care ajusteaza in mod dinamic gama si saturatia in timp real, optimizand culoarea ecranului si luminozitatea acestuia, fara intreruperi sau suprasaturatie, in timp ce tehnologia Acer BluelightShield permite ajustarea emisiei luminii albastre a ecranului pe perioade lungi de utilizare.

Acer Swift 5 2018

Modelul Swift 5 este construit din materiale avansate, aliaje de magneziu si litiu ultra-usoare pentru carcasa superioara si cea inferioara si aliaje de magneziu si aluminiu pentru o rezistenta suplimentara pe zona de odihna a mainilor. Datorita tastaturii LED cu iluminare, utilizatorii pot lucra eficient pe tot parcursul zilei si chiar si pe timp de noapte.

Echipat cu cele mai noi procesoare Intel, Acer Swift 5 ofera o experienta exceptional de rapida si receptiva si o baterie care va tine laptop-ul aprins pe durata intregii zile. Swift 5 este echipat cu tehnologia Intel Wireless-AC 9560 care ofera performante Gigabit wireless 2×2 802.11ac, imbunatatind experienta de streaming, partajare, apeluri si jocuri.

Pana la 1TB spatiu de stocare pe SSD si pana la 16GB memorie DDR4 mentin sistemul rapid si receptiv, in timp ce conectivitatea este asigurata printr-un port USB 3.1 Type-Gen 2 (transfer de date de 10 Gbit/s), doua porturi USB 3.1 Type-A (unul cu functionalitate de incarcare cand laptopul este oprit), un port HDMI si un cititor de carduri SD. Swift 5 suporta Windows Hello prin intermediul unui cititor de amprenta, permitand utilizatorilor sa se conecteze la conturile lor mai rapid si mai sigur.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.