Acer a prezentat, in cadrul evenimentului next@acer ce a avut loc miercuri la New York, noile desktop-uri de gaming din seria Nitro si monitoarele care extind cu aceasta ocazie familia Nitro, create pentru experiente de joc performante, la preturi accesibile.

Noile desktop-uri Acer Nitro 50 si monitoarele Nitro VG0 si RG0 ruleaza cu usurinta sarcini solicitante si grafica intensa, fiind ideale atat pentru creare cat si pentru consum de continut.

Desktop-urile Acer Nitro 50

Acer a creat seria Nitro 50 pentru cei care sunt in cautarea puterii de procesare si a capabilitatilor pe care numai un desktop PC le poate oferi. Aceste PC-uri performante sunt alimentate de procesoare pana la Intel® Core™ i7 generatia 8 si sunt echipate cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1070, pentru a oferi performante superioare pentru sarcini grafice intense, inclusiv jocuri.

Acer Nitro 50
                                                                                       Acer Nitro 50

Noile desktop-uri ofera imagini uluitoare la rezolutie 4K si pot suporta simultan pana la patru monitoare, pentru un gameplay captivant. Cu pana la un HDD de 3TB (3.5 inch) si un SSD de 512 GB, spatiul de stocare nu mai e o problema. Acestea ofera si o platforma de incarcare wireless, pentru a mentine dispozitivele wireless Qi ale utilizatorilor mereu incarcate si pregatite de actiune. In plus, seria Nitro 50 are o carcasa cu un design asemanator unei armuri puternice, care ofera iluminare LED frontala de culoare rosie.

Nu in ultimul rand, desktop-urile din seria Nitro 50 optimizeaza viteza retelei pentru jocuri, navigare si streaming prin Realtek Dragon LAN. Pentru a transforma jocurile intr-o experienta de neuitat, trebuie doar sa montati alaturi de desktop-ul Nitro 50 si un monitor Acer Nitro VG0 sau RG0.

Monitoarele Acer din seria Nitro VG0 si  RG0

Noile monitoare IPS cu AMD Radeon™ FreeSync satisfac nevoia de viteza a gamerilor oferind un timp de raspuns rapid, de pana la 1ms Visual Response Boost (VRB), pentru un joc fara probleme si la preturi accesibile. Seria Acer Nitro VG0 are ecrane cu diagonale de 27, 23,8 si 21,5 inch si ofera culori realiste si rezolutii de 4K UHD, WQHD sau Full HD. Seria ultra-subtire Acer Nitro RG0 se bucura de un profil ingust de 27 inch si are variante de 27 si 23,8 inch. Ambele modele au un design elegant si functional, fiind premiate cu Red Dot Design Award in 2018.

Acer Nitro VG0
                                                                               Acer Nitro VG0

Echipate cu tehnologia AMD Radeon™ FreeSync, noile monitoare Nitro se sincronizeaza cu placile grafice pentru a elimina scintilatiile ecranului si pentru a minimiza decalajul, oferind astfel experiente de gaming fluide si placute. Integrated Visual Response Boost™ (VRB) reduce blur-ul imaginilor in miscare rapida pentru a obtine efectul unui MPRT de 1 ms, impreuna cu rate de refresh de pana la 144 Hz. Ajustarea integrata a culorilor pe 6 axe permite jucatorilor sa regleze culoarea, nuanta si saturatia pentru a se potrivi cel mai bine jocului preferat, in timp ce au posibilitatea de a alege intre 11 optiuni de negru pentru a optimiza avantajele vizuale.

Rezolutia de 1920×1080 (Full HD) a seriei Nitro RG0 ofera detalii vizuale excelente si este perfecta pentru jocuri 1080p Full HD, multimedia si aplicatii de productivitate, inclusiv jocuri Blu-Ray pe consola sau redare cinematografica pe un ecran wide.

Acer Nitro RG0
                                                                           Acer Nitro RG0

Ecranele IPS ofera vizualizari exacte, chiar si la unghiuri largi de pana la 178 de grade pe orizontala si pe verticala. Pentru unghiuri de vizualizare optime, monitoarele se pot inclina de la -5 la 20 grade [-5 la 15 grade pentru seria RG0]. Realizand 72% din standardul NTSC si oferind o luminozitate de 250 cd/m2, monitoarele Acer Nitro produc culori si imagini vibrante. Doua difuzoare stereo de 2W ofera calitate audio, iar porturile HDMI, VGA si Port Display se conecteaza la o gama larga de PC-uri pentru a sustine efecte sonore impresionante.

Modul integrat de jocuri de la Acer (Acer Game Mode) are opt optiuni de afisare prestabilite pentru optimizarea imaginii in functie de tipul de continut afisat. Modurile de afisare includ Action, Racing, Sport, User, Standard, ECO, Graphic si Movie. Setarile sunt accesate cu usurinta prin intermediul unei taste rapide sau al meniului On Screen Display (OSD).

Acer VisionCare care cuprinde tehnologiile Flickerless, BlueLightShield, ComfyView si tehnologia de diminuare a intensitatii imbunatateste confortul vizual in timpul sesiunilor lungi de gaming. Inzestrate cu un suport VESA, monitoarele pot fi montate pe un perete pentru a elibera spatiul de pe birou, lasand mai mult loc liber pentru accesoriile de gaming. In plus, design-ul ZeroFrame maximizeaza zona de vizionare si suporta configuratii aproape invizibile pentru monitoare multiple.

Preturi si disponibilitate

Desktop-urile de gaming Acer Nitro 50 vor fi disponibile in America de Nord din luna iulie la preturi incepand de la 799 de dolari (3.170 de lei) si in EMEA din luna mai la preturi de la 999 euro (4.625 lei).

Monitoarele de gaming Acer Nitro VG0 vor fi disponibile in America de Nord din luna iunie la preturi de la 129.99 de dolari (515 lei) si in EMEA din luna mai la preturi de la 129 de euro (599 de lei).

Iar, monitoarele de gaming Acer Nitro RG0 vor fi disponibile in America de Nord din luna iulie la preturi de la 169.99 de dolari (675 de lei) si in EMEA din luna mai la preturi de la 139 de euro (645 lei).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.