Sony va lansa cel mai probabil PlayStation 5 in anul 2020. Zvonurile cu privire la lansarea urmatoarei generatii de PlayStation in 2018 sau 2019 nu sunt corecte, potrivit surselor de la Kotaku.

Cu toate acestea, pe masura ce anul continua, acest zvon pare mai putin si mai putin probabil. In timp ce altii sugereaza ca anul 2019 ar putea fi un an bun pentru lansarea consolei, se pare ca Sony si-ar dori o data de lansare in 2020. De asemenea, doi oameni „familiarizati” cu planurile celor de la Sony i-ar fi spus lui Jason Schreier de la Kotaku ca nu exista nici o sansa de lansare a consolei PS5 in 2018 sau 2019.

Sursele subliniaza faptul ca aceasta data a anului 2020 nu este in totalitate fixa. „Cu un proiect atat de mare, programele se pot schimba foarte mult”, ne spune un angajator.

Plus ca nici macar marea majoritate a dezvoltatorilor de jocuri nu ar fi fost informati cu privire la lansarea viitorului PlayStation 5.

Studiourile care lucreaza in prezent la jocuri ce vor fi lansate in 2019 se vor concentra exclusiv pe aparitia acestora pe PlayStation 4. Sansele ar fi, deci, foarte mici ca PlayStation 5 sa fie lansat inainte de 2020 deoarece trebuie sa suporte si el acolo ceva jocuri disponibile. Stiti cum e, degeaba ai caruta daca n-ai cai, asa si aici.

Cu privire la viitorul PlayStation 5 ma astept sa aibe un design usor schimbat si un hardware care sa duca cele mai mancatoare jocuri de resurse.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.