Pare puţin ciudat ca un joc ce a fost şi este umbrit de seria Modern Warfare să aibe parte de o continuare însă eu tind să cred că zvonul este adevărat. Chiar dacă nu a avut priza scontată la public, CoD: BO a fost un joc foarte bine vîndut şi bine realizat din multe puncte de vedere.Ultimele DLC-uri Rezzurection şi Annihilation fiind foarte aşteptate de comunitate. IGN au lansat ieri un zvon cum că ACTIVISION se pregătesc să anunţe un nou joc din seria Black-Ops.

Cum susţin cei de la IGN această afirmaţie? Ei bine, se pare că ACTIVISION au achiziţionat domeniul Blackops2.com. Datele din whois spun că domeniul a fost updatat pe 6 ianuarie. Am putea crede că domeniul a fost achiziţionat doar pentru că ACTIVISION vor să aibe domeniul înainte să fie achiziţionat de cineva cu gânduri comerciale însă faptul că primul joc a vândut în jur de 14 milioane de copii ne contrazice.

Un alt lucru care ne pune pe gînduri este anunţul celor de la Sledgehammer Games care vor să angajeze un om pentru partea lor de online. Anunţul a fost făcut public pe data de 7 decembrie, anul trecut.

ACTIVISION nu a dezvăluit nimic oficial, încă. Cel mai probabil noul joc din seria CoD o să fie anunţat la în cadrul E3, cel tîrziu.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.