ADATA anunta lansarea SSD-ului 3D QLC NAND Ultimate SU630, semnalizand astfel extinderea portofoliului catre segmentul de stocare 3D QLC NAND Flash. Cu NAND Flash QLC (Quad-Level Cell) de ultima generatie, modelul SU630 ofera o valoare extraordinara, performante excelente si o fiabilitate superba, oferind utilizatorilor o alternativa viabila la HDD-uri pentru urmatorul upgrade.

Performanta si fiabilitate la preturi accesibile

Oferind performante excelente, noul SU630 poate fi o alternativa foarte buna pentru utilizatorii care doresc inlocuirea HDD-ului. Dispune de capacitati de 240 GB, 480 GB si 960 GB si de aplicatii 3D QLC NAND Flash pentru a oferi o mai buna fiabilitate, longevitate si performanta fata de omologii TLC.

 

 

Datorita SLC Caching-ului pentru cresterea performantei, modelul SU630 atinge viteze de citire de 520 MB/s si de scriere de 450 MB/s, pentru incarcare rapida, transferuri de fisiere si descarcari fara intreruperi. In plus, SSD-ul include si caracteristici care functioneaza pentru pastrarea datelor in siguranta, incluzand un rating  de soc de 1500G/0.5ms si rezistenta la schimbarile de temperatura (0° C ~ 70° C), fiind de asemenea mai eficient din punct de vedere energetic si mai silentios decat un HDD.

Tehnologie LDPC ECC, SSD Toolbox si Migration Utility

Cu suport pentru tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) ECC (error correcting code), modelul SU630 poate detecta si remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor si pentru a beneficia de o durata de viata extinsa. In plus, odata cu achizitionarea SU630, utilizatorii pot descarca gratuit SSD Toolbox si Migration Utility de la ADATA.

SSD Toolbox permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze produsul, cu starea unitatii, nivelul de uzura si informatii privind durata de viata. Migration Utility este utila in special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece permite un backup simplu si migrarea datelor, inclusiv sistemul de operare.

Disponibilitatea exacta a SSD-ului ADATA Ultimate SU630 poate varia in functie de regiune. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.