Razer anunta BlackWidow Lite, o tastatura mecanica proiectata pentru a fi folosita deopotriva pentru joaca, dar si pentru sarcinile de la birou.

Tastatura BlackWidow Lite ofera performanta tipica tastaturilor mecanice de la Razer, avand un design minimalist, care se potriveste cu mediul profesional. Echipat cu switch-uri mecanice Razer Orange, noul periferic este deosebit de silentios, insa pastreaza raspunsul tactil caracteristic tastaturilor mecanice, oferind cea mai buna experienta de utilizare.

Fiecare switch este testat sa reziste la pana la 80 de milioane de actionari, ceea ce reprezinta o fiabilitate superioara celorlalte tastaturi din aceeasi categorie. De asemenea, tastatura Razer BlackWidow Lite este livrata impreuna cu o serie de inele din material moale ce pot fi montate individual sub taste pentru silentiozitate suprema.

BlackWidow Lite se alatura mouse-ului Razer Atheris si mousepad-ului Razer Goliathus Mobile Stealth, completand familia de periferice Razer care combina performantele de top cu design-ul orientat spre productivitate. Printre produsele Razer care imbina functionalitatile de birou cu performante de gaming  se numara si laptop-urile Razer Blade Stealth, smartphone-ul Razer Phone 2 sau castile intraauriculare Razer HammerHead USB-C ANC.

Caracteristici tastatura:

  • Switch-uri mecanice Razer Orange – silentioase, pastrand acelasi raspuns tactil tipic tastaturilor mecanice
  • Durata de viata de pana la 80 de milioane de actionari
  • Taste iluminate individual pentru a putea fi folosita si in conditii de iluminare slaba
  • Inele moi pentru silentiozitate incluse in pachet alaturi de o unealta pentru extragerea usoara a fiecarei taste
  • Suport pentru aplicatia Razer Synapse 3
  • Cablu detasabil acoperit cu material textil impletit
  • Anti-ghosting cu 10-key rollover
  • Mod de functionare ”Gaming” care permite dezactivarea tastei Windows si a combinatiei alt+tab
  • Taste complet programabile cu inregistrare macro in timp real
  • Rata de esantionare de 1,000 Hz (Ultrapolling)
  • Parte superioara realizata din aluminiu
  • Tehnologie Instant Trigger pentru cel mai rapid timp de raspuns

“Ne jucam in mod serios, dar si lucram serios”, a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “O treime din viata noastra cotidiana este petrecuta la birou, asa ca vrem sa oferim cea mai buna experienta de tastare. Noua tastatura BlackWidow Lite a fost conceputa sa fie companionul perfect atat la birou, cat si pe durata sesiunilor de joaca.”

Razer BlackWidow Lite are un design compact, in format tenkeyless (fara bloc numeric) si include un cablu acoperit cu material textil impletit, ce poate fi detasat de la tastatura pentru a usura stocarea si transportarea acesteia.

Tastele iluminate individual ajuta la folosirea in conditii de iluminare slaba, utilizatorii avand control complet asupra luminozitatii. Folosirea aplicatiei Razer Synapse 3 permite accesul la setari avansate cu un nivel foarte ridicat de ajustabilitate, inclusiv stabilirea de combinatii macro sau de scurtaturi.

Pret si disponibilitate

Tastatura BlackWidow Lite este disponibila pe site-ul razer la pretul de 99.99 euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.