In ziua de miercuri, 1 mai, AMD va sarbatori 50 de ani de inovatie in industria de semiconductori. Pentru a comemora asa cum trebuie acest eveniment, AMD isi invita fanii sa se alature celebrarii, dezvaluind noi versiuni „Gold” ale procesorului AMD Ryzen 7 2700X si a placii video AMD Radeon VII.

Procesorul AMD Ryzen 7 2700X este unul dintre cele mai bine vandute componente la comerciantii online, fiind pe placul pasionatilor din intreaga lume. Noua editie Gold include semnatura CEO-ului AMD, Dr. Lisa Su, imprimata pe coperta procesorului, si o cutie inscriptionata cu logo-ul oficial cu motive aurii AMD50. Editia speciala este disponibila acum la comanda, pentru un timp limitat, la pretul de 329 de dolari. Ea poate fi achizitionata de la comerciantii online participanti la promotie.

Placa video AMD Radeon VII este prima din lume construita cu un proces de fabricatie de 7nm, livrand o performanta exceptionala in cele mai noi si mai populare jocuri AAA, eSports, sau VR. De asemenea, ea este potrivita si pentru sarcini de editare video, dispunand de resurse care fac fata si celor mai pretentiosi utilizatori. Noua placa video Gold Edition dispune de o cutie speciala cu motive aurii, inscriptionata cu logo-ul oficial al campaniei AMD50 si este disponibila la comerciantii online la pretul de 699 de dolari.

Clientii care vor cumpara procesoare si placi video AMD Gold Edition in perioada 29 aprilie – 8 iunie 2019, vor primi gratuit si:

  • AMD50 Game Bundle: Gamerii care vor achizitiona produse Gold Edition, precum si alte procesoare sau placi video AMD compatibile cu promotia, vor primi un cod gratuit de download pentru versiunea de PC a jocului World Warz Z. De asemenea, acestia vor primi si un cod pentru versiunea de PC a jocului Tom Clancy’s The Division 2 Gold Edition, care include, printre altele, un Season Pass care permite accesul la toate episoadele Year 1, opt misiuni ascunse, noi uniforme, precum si alte surprize (AMD50 in-game armband).
  • AMD50 Tricou Tribut si Sticker cu autograf de la CEO-ul Dr. Lisa Su: Pentru a marca acest eveniment important din istoria companiei, fiecare produs AMD Gold Edition va include un sticker AMD50 semnat de CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, precum si un cupon pentru comanda unui tricou gratis inscriptionat cu logoul oficial al campaniei AMD50.

In plus, comerciantii online si offline autorizati din intreaga lume vor oferi promotii speciale pentru produsele AMD selectate in aceasta campanie, pe tot parcursul evenimentului AMD50, de pe 29 aprilie, pana pe 8 iunie 2019.

Similar Articles

One thought on “AMD sarbatoreste 50 de ani de existenta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.