Ceea ce poate fi considerat a fi cea mai impresionanta optiune de procesor in randul gamei de procesoare AMD din clasa a doua a gamei Ryzen Threadripper, Threadripper 2950X, este acum disponibila pentru cumparare.

Procesorul Threadripper 2950X foloseste 16 nuclee si 32 thread-uri pentru a mari procesorul la momente de lucru foarte intensive. Acesta este tactat la o viteza de 3.5GHz, putand fi marit pana la 4.4GHz si are 32MB de memorie cache L3. Desigur, se ocupă de toate optimizarile arhitecturale inerente microarhitecturii AMD „Zen +”.

Chip-urile desktop de mare capacitate (HEDT) sunt in principal pregatite pentru crearea de continuturi si diverse sarcini profesionale. Pentru jocuri, nu este mult de castigat de la trecerea cu un cip Threadripper (sau Core i9) in loc de procesor Ryzen sau alte procesoare de generatie secunda.

Acestea fiind spuse, Threadripper 2950X este o optiune convingatoare printre diferitele optiuni HEDT. Pretul de inceput este de la 899 de dolari. Acesta are o valoare cu 100 de dolari mai mica decat anul trecut cand generația Threadripper 1950X, a fost lansata. Din acest moment, procesorul cu 32-core / 64-thread 2990WX este singurul disponibil.

Comparativ cu acel cip, Threadripper 2950X ofera jumatate de nuclee / thread-uri si costa mai mult cu jumatate din pretul acestuia. De altfel, AMD si-a redus de curand preturile pentru prima generatie a produselor Threadripper. Daca detineti un cip Threadripper, acum este un moment foarte bun pentru a merge la cumparaturi.

In acest moment, procesorul este prezent pe Amazon si puteti sa il achizitionati fara nici o problema. Partea minus al acestuia este ca va trebui sa va cumparati separat un cooler. Acesta nu are asa ceva in pachet.

Threadripper 2950X

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.