World of Tanks, un joc video MMO free-to-play are parte de o noua actualizare, mai exact update-ul 1.1. Acesta este dedicat fanilor devotati WoT din Polonia.

Update include arborele finisat polonez, natiunea a 11-a in joc si o noua harta bazata pe campul de lupta din Studzianki ca raspuns la solicitarea comunitatii.

„World of Tanks are o echipa mare si dedicata in Polonia, iar pentru a ne rasplati loialitatea, am adaugat acest continut regional”, afirma Max Chuvalov, directorul editarii World of Tanks.

„Deci suntem incantati sa lansam ambele tancuri poloneze si o harta simultan. Am facut o multime de cercetari pentru a face arborele cu adevarat polonez si autentic, incorporand un gameplay interesant si unic „.

Tancurile poloneze vin cu un arbore complet de tehnologie de 10 vehicule si doua premium. Polonezii de nivel inferior sunt asemanatori cu alte natiuni – rapide si dinamice, cu armuri subtiri. Cu toate acestea, ei au o trasatura distinctiva, avand o crestere a alfaului usor peste colegii lor, iar aceasta trasatura trece peste Tier X.

De asemenea, World of Tanks aduce in cele din urma masinile de top-level, proiectate de cadeti si ingineri absolventi ai Academiei Tehnice Militare din Varsovia, la viata, care au existat doar pe planul de desen.

Echipa de experti a World of Tanks a colaborat cu trupa populara poloneza Żywiołak pentru a crea o coloana sonora autentica. Grupul si-a inregistrat propria versiune a piesei populare poloneze „W moim ogródecku” („In gradina mea”) care a fost aleasa ca tema de semnatura a coloanei sonore a hartii, echipa de audio adaugand la ea un sunet simfonic epic.

Update-ul 1.1 va aduce, de asemenea, o adaugare foarte speciala la joc – Minsk, locul in care a inceput totul si pana in prezent, World of Tanks este inca in dezvoltare.

„Harta din Minsk pe care am recreat-o este din anii 1970. 90% din continut este unic: fiecare cladire sau monument a fost creat de la zero si are scopul de a ilustra orasul cat mai realist posibil „, spune Max. „Sunt din Minsk si este un moment special pentru mine, pentru cei care sunt din Minsk si intreaga echipa de dezvoltare a World Tanks.”

Nu in ultimul rand, o noua campanie de Misiuni Personale vine cu cea mai recenta actualizare. Numita „The Second Front”, trei noi tancuri unice vor fi disponibile si le veti putea castiga impreuna cu cele patru din campania initiala. Fiecare tanc castigat este premiul cel mare pentru completarea seturilor de misiuni care vor testa abilitatile jucatorilor in mai multe moduri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.