AOC lanseaza G2590PX/G2, primul monitor realizat in parteneriat cu echipa G2 Esports. Conceput in colaborare cu G2 Esports, una dintre cele mai cunoscute si de succes organizatii de esports la nivel mondial, monitorul dispune de un design unic care incorporeaza stilul oficial al echipei G2 Esports.

Monitorul are o diagonala de 24,5 inchi si dispune de caracteristici de inalta performanta precum: rata de improspatare de 144 Hz, timp de raspuns de 1ms si suport Free Sync.

AOC si G2 Esports – Echipa perfecta

Avand originile in Berlin si fondata in 2013 de catre renumitul jucator profesionist Carlos ”ocelote” Rodríguez, echipa G2 Esports si-a ocupat rapid locul de campioana a circuitului european in cadrul a numeroase evenimente de esport.

Din momentul in care a inceput colaborarea cu AOC, din ianuarie 2018, pentru a spori succesul, centrele de antrenament G2 Esports au fost echipate cu monitoare AOC de ultima generatie. Odata cu lansarea noului monitor G2590PX/G2, atat AOC, cat si G2 Esports au misiunea de a duce parteneriatul la urmatorul nivel.

”Acest monitor este un semn de apreciere din partea AOC atat pentru o organizatie de succes precum G2 Esports, cat si pentru toti utilizatorii si fanii acestei echipe”, mentioneaza Stefan Sommer, director de marketing si business management la AOC Europa.

Carlos ”ocelote” Rodríguez adauga: ”AOC este un partener incredibil pentru noi si pentru jucatorii nostri. Calitatea monitoarelor imbinata cu nivelul de implicare aratat de echipa ne fac cu adevarat mandri de acest parteneriat. Drept rezultat, am creat impreuna un monitor care are amprenta G2 si simbolizeaza reusitele acestei colaborari. Suntem incantati de G2590PX/G2 si de abia asteptam sa il vedem in casele membrilor inraiti #G2ARMY”.

Caracteristici AOC de top intr-un monitor de 24.5 inchi

Avand la baza renumita linie de monitoare de gaming AOC G90 Series, modelul G2590PX/G2 dispune de un panou TN, design fara margini pe trei dintre laturi, rata de aspect 16:9, rezolutie Full HD (1920x1080p), suport FreeSync, viteza de reactie de 1ms si rata de improspatare de pana la 144 Hz.

Prin intermediul modelului G2590PX/G2, AOC demonstreaza cum un monitor poate combina performanta, stilul elegant si accesibilitatea intr-un singur pachet, in acelasi timp avand posibilitatea de a asigura experienta ideala a unei sesiuni de gaming fara erori de randare si artefacte vizuale.

Pret

Monitorul AOC G2590PX/G2 – G2 Esports Signature Edition va fi disponibil pe piata incepand cu luna decembrie, la un pret recomandat de 1719 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.