AOC ne impresioneaza astazi prin lansarea monitorului Full HD de 27″ dedicat gamerilor pasionati de sesiuni intense de gaming. Monitorul este ideal in special pentru shootere, avand un timp de raspuns de numai 1ms si rata de refresh de 144 Hz. Modelul dispune de un Display-Port ultra rapid ce elimina lag-ul si efectele de ghosting si screen tearing.  

g2770Pqu front pivot 02 lowCu un panou de 68.8 cm (27″), AOC q2770Pqu este cel mai mare monitor din linia dedicata gaming-ului. Datorita rezolutiei Full HD ofera o acomodare usoara si de inalta calitate asupra atentiei jucatorului, reducandu-i oboseala ochilor si ajutandu-l la dezvoltarea  Imaginea este clara si precisa datorita ratei de refresh de 144 Hz, astfel jucatorii pot vedea in timp real miscarile adversarilor si beneficiaza de un avantaj competitiv considerabil. Totodata, AOC g2770Pqu ne bucura de o luminozitate de 300 cd/cm2, pentru culori vibrante.

Modelul va fi disponibil în Romania incepand cu luna august, la pretul de 2199 RON.

O comparatie destul de semnificativa la nivelul pietii actuale, este definitivata prin faptul ca monitoare precum ASUS VG278HE, prezinta un timp de raspuns cu 1 ms mai mult fata de cel de la AOC. Iar la randul sau AOC-ul este o idee mai slab fata de modelul XL2720Z al celor de la BenQ, prezentand anumite caracteristici superioare AOC-ului.

Specificatiile mai detaliate le gasiti in imaginea atasata mai jos:

 

specificatii

Pretul monitorului AOC q2770Pqu poate fi considerat unul cam mare dat fiind ca pretul XL2720Z-ului de la BenQ este de doar 2000 RON.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.