Respawn Entertainment si EA anunta Battle Pass-ul Legacy pentru noul sezon Apex Legends. Noutatile se traduc prin cosmetice, inca un mod de jos si legenda Valkyrie.

Apex Legends: Legacy vine impreuna cu Arena, care devine o optiune permanenta pentru jucatorii care vor sa ia o pauza de la experienta intensa de battle royale. Arena consta intr-un meci de 3v3 unde scopul este de a castiga trei runde fara a ceda mai mult de o runda adversarului sau de a continua pana cand o echipa are un avans de doua runde. Pe parcursul meciului, cele doua echipe vor schimba locatia in fiecare runda. Deocamdata, tranzitia se va face in zone specifice hartilor principale (Kings Canyon, World’s Edge si Olympus) si hartilor personalizate (Party Crasher si Phase Runner).

 

Valkyrie si Bocek

Legacy este adus pe aripile noii legende: Valkyrie. Abilitatile ei pot tine piept luptelor la sol, iar, in situatii critice, Valkyrie are capacitatea de a muta batalia in aer. Asemanator lui Horizon, echipa poate beneficia de repozitionarea tactica a personajului.

Si, pentru ca nici un shooter nu este satisfacator fara un arc cu sageti, update-ul adauga noua arma Bocek. Este o arma eficienta la distanta medie si beneficiaza de doua sloturi de hop-up. In timp ce Deadeye ii ofera o tragere mai rapida, Shatter Caps transforma sagetile arcului in proiectile explozive.

 

Battle Pass

Legacy Battle Pass aduce o serie de accesorii (Music Packs, Loading Screens, Skydive Emotes, Quips), skin-uri si cosmetice legendare pentru arme si legende. Pe langa Apex Packs si XP Boosters, tematica acestui battle pass aduce in prim plan folclorul asiatic cu skin-urile Crafty Kitsune Rampart si Legendary Demon’s Whisper Wraith. Dupa completarea celor 100 de nivele ale Battle Pass-ului, jucatorii sunt recompensati cu skin-ul legendar Reactive Bound in Bone Devotion.

 

Actualizari ale hartilor

Olympus primeste un o revizie grafica, acaparata de o planta misterioasa parazita adusa de nava straina Icarus. Pe parcursul meciurilor, jucatorii vor observa schimbari permanente ale hartii.

Scena competitiva se intalneste cu a doua etapa a sezonului si, odata cu aceasta, schimbarea campului de lupta. World’s Edge a revenit ca mapa principala in prima parte a sezonului 9, iar acum preda stafeta mapei Olympus. Dezvoltatorii de la Respawn au mentionat o crestere a performantei in modul competitiv de Apex Legends fata de sezonul precedent.

Similar Articles

One thought on “Apex Legends a primit update-ul Legacy

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.