Emily „Perkz” Perkins este o profesoara de varsta mijlocie din Leicester. A ajuns vedeta pe Twitter si creator de continut pentru Cloud9 datorita nickname-ului sau.

„Cealalta Perkz” a avut un inceput de an neobisnuit. Coincidenta de nume cu super-starul recent achizitionat de catre Cloud9, Luka Perković, a introdus-o pe Emily in comunitatea League of Legends. La fel ca in cazul lui Pestily, si viata profesoarei din Leicester a luat o intorsatura la varsta a doua.

Cloud9 a platit suma record de $5 milioane dolari pentru Luka „Perkz” Perkovic, achizitionat de la G2 Esports. Transferul record de la inceputul anului a fost un castig atat pentru fanii Cloud9, cat si pentru o profesoara din Marea Britanie. In urma unui meci in cadrul turneului LCS 2021 Lock In, fanii si-au exprimat gandurile despre cum a jucat echipa pe Twitter. Odata cu transferul, G2Perkz a devenit C9Perkz pe platforma. Ceea ce nu au realizat fanii este ca dadeau tag persoanei gresite, adica lui Perkz.

Travis Gafford, creator de continut si intervievator, este primul care a dat retweet. Nu a durat mult pana cand alte personalitati din comunitate au promovat-o pe Perkz, precum IWillDominate sau casterii oficiali. Toata reclama, facuta din greseala, i-a determinat in doar cateva zile pe cei de la Cloud9 sa o ia pe Emily Perkins in echipa.

Pe langa numele identic cu midlaner-ul Cloud9, ea are si un porcusor de Guineea pe nume Fudge, exact ca toplaner-ul aceleiasi echipe. Coincidentele au introdus-o pe doamna in lumea LoL, iar comunitatea o ajuta continuu sa inteleaga jocul.

Emily face si o strangere de fonduri pentru fundatia The Laura Centre.

Similar Articles

One thought on “Profesoara Emily Perkins este noua senzatie Cloud9

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.