Assassin’s Creed Origins e ultimul joc anuntat din franciza si inca nelansat, iar lumea cu siguranta vrea sa afle lucruri noi despre el.

Unul dintre cele mai importante, poate, este lumea jocului in sine. Assassin’s Creed a fost si este o franciza iubita pentru ca ofera multe activitati si misiuni intr-un open world.

Acesta a fost si punctul central al unui interviu acordat pentru Game Informer de Ashraf Ismail, director-ul studio-ului Ubisoft care se ocupa de joc. Ashraf a spus ca este greu sa compare noul joc Assassin’s Creed Origins cu Black Flag, dar a spus ca e sigur ca harta este mult mai mare. Nu considera ca intinderile sunt cele mai importante.

„Astfel, nu cred ca neaparat intinderea oraselor conteaza, ci continutul, mai exact experienta pe care o ai atunci cand te aflii in el, cat de mult a fost adus la viata. Am adus in aceste locatii misiuni, iar fiecare oras este unic in felul sau.”

Actiunea noului joc din franciza are loc in Egipt, iar harta va fi deschisa in totalitate dupa secventa de introducere.

Ashraf a mai punctat ca vor sa pastreze elementele moderne secrete pana la lansare, astfel incat jucatorii sa fie surprinsi pe moment, fara sa se faca spoilere. Cand a fost intrebat de customizare, a raspuns simplu: poti sa ii adaugi caracterului principal, Bayek, barba. Asta este un indiciu, desigur.

Va fi interesant sa vedem mai multe detalii despre joc curand.

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.