MSI se mai implica si in domeniul perifericelor de gaming.

Deja au lansat in trecut predecesorul soarecilor pe care ii aduce acum pe piata – e vorba de Clutch GM40.

Clutch GM70 si GM60 aduc noi optiuni de customizare, practic permitand mouse-ului sa devina ambidextru, ori dedicat stangacilor sau dreptacilor. Pana si butoanele sunt incluse in marginile interschimbabile. Mai mult, si doua versiune de carapace in sunt incluse in pachet.

Astfel, se pot crea diferite combinatii, intrucat jucatorul sa aduca mouse-ul la o forma cat mai confortabila si buna, in functie de grip-ul pe care-l foloseste si de mana pe care o foloseste cu mouse-ul.

Mi-a adus imediat aminte de Cooler Master MasterMouse Pro L, care putea fi customizat intr-un fel ceva mai diferit – noi i-am facut deja review si chiar l-am customizat, puteti sa va uitati aici.

Diferenta dintre GM70 si GM60 este reprezentata de dongle-ul wireless cu care vine echipat GM70, doua butoane aditionale si un senzor mai bun. Timpul de raspuns wireless este de 1ms, iar daca mouse-ul este conectat, aceasta scade la 0.33 ms, precum in cazul GM60.

Versiunea mai ieftina, GM60, se prezinta cu senzorul PMW 3330, DPI-ul putand sa fie ales intre 1000 si 10000 DPI. Are 8 butoane, un cablu de 2 metri care se termina intr-un capat USB 2.0 placat cu aur. Cat despre dimensiuni, acesta masoara 125x6x39 mm, si are o greutate de 129g. (nu se specifica daca e cu tot cu cablu aceasta greutate)

Iluminarea RGB nu putea lipsi de la un mouse din 2017, asa ca se adauga si asta la pachet.

MSI GM60 GM70 mouseSursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.