Asus anunta doua editii noi ale produsului ROG Phone II: ROG Phone II Ultimate Edition și ROG Phone II Strix Edition.

ROG Phone II a fost dezvaluit la IFA Berlin 2019 si a primit aprecieri la superlativ din partea pasionatilor de gaming mobile si de telefoane mobile. Cele doua editii recente, din gama de top, imping mai departe limitele hardware, oferindu-le utilizatorilor putere, viteza si capacitati de stocare fara rival pentru toate cerintele lor din sfera jocurilor mobile.

ROG Phone II Ultimate Edition dispune de o capacitate imensa de memorie RAM, anume de 12GB si ca spatiu de stocare are alocat 1TB, in timp ce Strix Edition ofera 8 GB de memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare.

Ambele dispozitive continua sa ofere specificatii hardware de top care ii pot satisface chiar si pe cei mai pretentiosi gameri pe platforma mobile.

Asus ROG Phone II Ultimate Edition

Avand la baza cel mai rapid procesor din lume Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactat la 2,96 GHz, iar efortul fiind sustinut de catre o baterie imensa de 6000 mAh – completate de sistemul de racire GameCool II cu camere de vapori – telefonul le permite utilizatorilor sa nu apeleze la compromisuri cand vine vorba de viteza si performanta.

Ecranul ultra-rapid AMOLED 10-bit HDR cu 120 Hz / 1 ms de pe ROG Phone II ofera o acuratete a culorilor Delta-E<1 si latente la atingere fara rival pentru performante in gaming, in timp ce designul cu incarcare laterala le ofera jucatorilor controlul complet cu tehnologia îmbunatatita AirTrigger II.

Tehnologia Dual Surrounding Vibration, difuzoarele duale frontale, conectorul audio de 3,5mm si cele patru microfoane noi cu atenuarea zgomotului extind experienta captivanta a lui ROG Phone II dincolo de ecran, prin sunet si raspunsul prompt la comenzile tactile.

Pentru experienta suprema de gaming, ROG Phone II poate fi extins cu o gama unica de accesorii, precum Mobile Desktop Dock, TwinView Dock II, Lighting Armor Case.

Asus ROG Phone II Ultimate Edition

Noul ROG Kunai Gamepad furnizeaza un gamepad cu controale fizice in stilul consolelor. Accesoriul este format din trei componente: ROG Kunai Bumper, Controlerele ROG Kunai si ROG Kunai Holder.

Controlerele Kunai cu doua parti pot fi atasate la ROG Kunai Holder pentru a crea un gamepad de sine statator sau pot fi combinate cu Kunai Bumper pentru a adauga controale fizice de gamepad la ROG Phone II.

Telefonul ROG Phone II suporta, de asemenea, Qualcomm aptX, aptX HD si aptX Adaptive pentru sunet de inalta calitate cu latenta redusa prin conexiunile Bluetooth.

Editia ROG Phone II Strix va fi disponibila pe piata romaneasca in luna decembrie 2019, pretul fiind de aproximativ 3500 lei TVA inclus.

 

Similar Articles

One thought on “Asus anunta ROG Phone Ultimate si Strix

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.