Încă de la lansare, era clar că succesul lui GeForce GTX 760 o să depindă de implementările non-referinţă ale producătorilor. După ce v-am prezentat cum arată versiunile de la GIGABYTE şi EVGA, iată că a venit momentul să intre în scenă ASUS.

Specificaţiile lui GeForce GTX 760 sunt arhi-cunoscute, deci nu am să intru în detalii decât în cazul în care acestea diferă de standard. Cele trei modele prezentate de ASUS sunt unul standard, unul supratactat şi o versiune Mini. Modelul standard beneficiază de avantajele aduse de componentele Super Alloy Power (condensatori solizi, bobine cu miez de ferită si tranzistori MOSFET de calitate) pentru VRM şi mai ales de sistemul de răcire ASUS DirectCU II.

Versiunea DirectCU II OC vine cu o frecvenţă de bază pentru GPU de 1006MHz (1072MHz Boost), un spor de doar 26MHz (respectiv 39MHz Boost). Restul specificaţiilor sunt identice cu ale versiunii normale.

Adevăratul punct de interes, însă, este modelul GeForce GTX 760 DirectCU II Mini. Acesta este proiectat special pentru sistemele în format miniITX şi foloseste un PCB foarte mic, de dimensiuni similare cu cel al design-ului de referinţă. ASUS ne asigură, însă, că VRM-ul foloseşte aceleaşi componente de calitate ca şi în cazul fraţilor mai mari ai lui Mini. De asemenea, sunt folosite un vapor chamber, lamele de aluminiu şi un ventilator cu design special pentru obţinerea unui sistem de răcire mai eficient decât cel al modelului de referinţă.

ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II va fi disponibilă începand cu 1 iulie 2013 la un preţ recomandat de 1249 RON.

pr asus geforce gtx 760 directcu mini

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.