Asus completeaza liniile de produse TUF Gaming si Phoenix cu noile placi grafice GeForce GTX 1660. Acestea sosesc pe piata dupa modelele GTX 1660 Ti, oferindu-le jucatorilor mai multe optiuni competitive. GeForce GTX 1660 GPU valorifica performantele impresionante ale arhitecturii Turing pentru a furniza fundatia ideala pentru jocurile AAA 1080p sau pentru realizarea unui upgrade rapid in cazul sistemelor imbatranite.

Constructia TUF

Trecand cu brio un set de teste de compatibilitate cu placile de baza TUF Gaming, precum si un program de validare de 144 de ore, ce implica o varietate de jocuri si teste sintetice, TUF Gaming GeForce GTX 1660 se adreseaza utilizatorilor care prefera un ciclu de upgrade mai extins.Pentru a asigura durabilitatea pe termen lung, fiecare placa este fabricata cu ajutorul tehnologiei ASUS Auto-Extreme si este ranforsata cu o placa metalica. Sistemul de racire este echipat cu doua ventilatoare de 80mm cu rulmenti cu bile, ce au o durabilitate de pana la doua ori mai lunga decat designul cu lagare.

Nu va opriti din joc

Phoenix GeForce GTX 1660 are un ventilator mare de 100mm ce este echipat cu un set complet de tehnologii pentru a creste durabilitatea si performanta, in timp ce mentine o amprenta mica.Designul Asus patentat cu pale-aripa incorporeaza varfuri modificate pentru a reduce rezistenta din partea aerului, in timp ce carcasa IP5X rezistenta la praf protejeaza cele doua seturi de rulmenti pentru a asigura o durata de viata mai mare. Placile Phoenix sunt, de asemenea, fabricate cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, un proces automat de productie ce utilizeaza roboti pentru a imbunatati fiabilitatea.

Asus Phoenix GeForce GTX 1660 si Asus TUF Gaming GeForce GTX 1660 vor fi disponibile pe piata locala dupa 18 martie 2019.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.