Asus a lansat RT-AC86U, un router Wi-Fi puternic din clasa AC2900, ce oferă viteze extreme si acoperire larga, fiind o alegere perfecta pentru a rula jocuri din orice colt al casei. RT-AC86U este construit sa ofere viteze ultrarapide, utilizand doua benzi concurente 802.11ac, potetțate de tehnologia NitroQAM.

Latime de banda AC2900 si tehnologia MU-MIMO il face ideal pentru a fi utilizat in casele moderne, cu mai multe dispozitive, in timp ce antenele de inalta performanta si RangeBoost ajută la eliminarea punctelor moarte. Pasionatii de jocuri vor aprecia imbunatatirile oferite de RT-AC86U, prin Adaptive QoS, ce prioritizeaza traficul jocurilor si acceleratorul de jocuri incorporat WTFast, care optimizeaza conexiunile cu serverele de jocuri din intreaga lume.

Sistemul integrat de securitate Asus AiProtection, sustinut de Trend Micro Smart Network, furnizeaza o solutie centralizata pentru toate dispozitivele, detectand si neutralizand amenintările de pe Internet, inainte ca acestea sa ajunga in reteaua locala.

asus ac86u

Asus RT-AC86U este motorizat de un procesor dual-core la 1.8GHz si dispune de benzi Wi-Fi 802.11ac concurente, potentate de tehnologia NitroQAM1 pentru a livra o latime de banda de pana la 2167 Mbps pe frecventa de 5GHz si 750Mbps pe frecventa de 2.4GHz.

Asus RT-AC86U este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 1100 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.