ASUS a anuţat extinderea familiei Republic Of Gamers (ROG) cu două noi modele: Maximus III Formula şi Maximus III Gene. Acestea sunt construite în jurul noului chipset Intel P55, şi, la fel ca celelalte modele din familia ROG, se adresează în principal gamerilor. Maximus III Formula vine în format Standard ATX iar Maximus III Gene se conformează formatului mATX.

Evident, în tradiţia familiei ROG, aceste două noi plăci vor avea integrate componente de cea mai bună calitate şi tehnologii de vârf care promit cele mai captivante experienţe de joc oferite de platformele cu chipset P55.

Printre tehnologiile menite să îmbunătăţească experienţa de joc se numără GameFirst, un utilitar de prioritizare a traficului care va ajuta la diminuarea lag-ului în jocurile online, Speeding HDD, o tehnologie care poate dubla rata de transfer pentru o durată mai scurtă de încărcare a jocurilor şi timp de acces mai mic şi SupremeFX X-Fi, care oferă suport pentru tehnologiile Creative EAX, CMSS3D şi Crystalizer. Evident, ambele plăci de bază suportă atât Nvidia SLI cât şi ATI CrossFireX, pentru configuraţii multi-GPU.

Pentru a asigura compatibilitatea cu toate memoriile de pe piaţă, ASUS a dotat noile plăci ROG Maximus III cu tehnologia proprietară MemPerfect. Aceasta este un instrument de verificare a compatibilităţii memoriilor, de testare şi de ajustare a parametrilor memoriei, pentru maxim de performanţă şi compatibilitate. Iar pentru partea de overclocking, ASUS ne pune la dispoziţie o interfaţă revoluţionară: ROG Connect. În mare, aceasta permite realizarea overclocking-ului de pe alt calculator, folosind interfaţa integrată iROG. Însă despre această tehnologie vom discuta mai pe larg cu altă ocazie.

Mai jos aveţi la dispoziţie tabelul complet cu specificaţii pentru ambele modele de plăci de bază.

Preţurile încă nu au fost anunţate, dar veţi afla în curând tot de la noi. Aşa că staţi pe-apropape!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.