EA a confirmat ca Battlefield 6 va fi dezvaluit oficial luna viitoare, impreuna cu noi informatii despre EA Play Live.

Noul titlu al francizei Battlefield este asteptat cu nerabdare in randul fanilor. Inca de la confirmarea publica a dezvoltatorilor cu privire la continuarea extinderii universului Battlefield, subiectul a primit o atentie speciala din partea tuturor.

Andrew Wilson, CEO EA, a declarat intr-o conferinta audio ca Battlefield 6 va fi dezvaluit oficial luna viitoare. El a mentionat ca viitorul francizei se bazeaza pe modelul live service. Asadar, zvonurile de pe Reddit nu mai sunt singura luminita de speranta a fanilor. 

Tot el a asigurat comunitatea si ca BF6 nu va fi exclusiv next-gen. Asta nu inseamna insa ca titlul nu va avea limitari pe generatia veche.

Mai multe informatii despre Battlefield 6  reveal vor fi discutate in cadrul EA Live Play.

Evenimentul va fi cel mai probabil tinut in mediul digital. EA Play 2021 va pasi pe urmele E3 sau Gamescom 2021, pentru a aduce experienta conventiilor in casele gamerilor.

EA nu a confirmat un program de activitati pentru urmatorul eveniment, insa ne putem astepta la prezentarea titlurilor aflate curent in dezvoltare (Dragon Age 4 sau Skate 4).

Evenimentul va avea loc pe 22 iulie.

Similar Articles

One thought on “Battlefield 6 va fi dezvaluit oficial luna viitoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.