Producătorul ceh Bohemia Interactive a lansat pentru PC, Linux şi Mac Arma Tactics, primul joc din celebra serie Arma care face trecerea de la stilul first person shooter la cel turn based tactics, în stilul XCOM: Enemy Unknown.

Arma Tactics şi-a făcut debutul pe telefoanele mobile (platformele iOS şi Android) acum aproximativ o lună. Cehii de la Bohemia Interactive prezintă Arma Tactics drept un „turn-based close-combat strategy game”, în care jucătorii preiau comanda unei echipe de patru soldaţi de elită.

arma tactics screenshot 1 arma tactics screenshot 2 arma tactics screenshot 3

arma tactics screenshot 4 arma tactics screenshot 5 arma tactics screenshot 6

Aveţi de parcurs misiuni ce duc mai departe firul narativ şi misiuni generate aleator, împărţite în două campanii. Puteţi să folosiţi abordări diferite pentru îndeplinirea obiectivelor, de la a trece de inamici neobservat până la masacru general. Pe parcursul campaniei puteţi să deblocaţi arme noi.

Arma Tactics este disponibil pe Steam pentru PC, Linux şi Mac la preţul de 6.99 Euro şi are cerinţe de sistem reduse. Rămâne de văzut cât de bine au reuşit producătorii să porteze acest joc de pe iOS/Android pe PC. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.