Aventureaza-te si navigheaza peste apele involburate de mister cu World of Warships Blitz. Cel mai recent joc de actiune al diviziei Wargaming Mobile este disponibil astazi atat pe App Store cat si pe Magazazin Play. Jucatorii de telefoane isi pot incerca mana intr-o lupta strategica, care combina munca in echipa, tactica si abilitatea de a conduce marea intr-un shooter online PvP.

World of Warships Blitz ia navele realiste si experienta navala epica a fratelui sau de pe PC si le combina cu echipe si harti mai mici, astfel incat fiecare lupta 7 vs 7 este capabila sa sfarseasca cu actiuni instante, rapide. Creeaza o cale de distrugere cu nava legendara USS North Carolina si conduce echipa ta spre victorie – oriunde, oricand – in autobuz, acasa sau prinsi intr-o alta zi plictisitoare.

Misiunea diviziei Wargaming Mobile este sa aduca experiente de jocuri de noroc noi si inovatoare, care sa bucure milioane de jucatori. In prezent, colectia diviziei Wargaming Mobile include Gods & Glory, Blitzul World of Tanks si acum World of Warships Blitz.

 

Detalii legate de gameplay

World of Warships Blitz este un joc MMO gratuit ce poate fi jucat de utilizatorii de smartphone-uri Android cat si iOS care ademeneste jucatorii intr-o lupta intensa. De asemenea, va puteti bucura de posibilitatile nelimitate de joc prin lupta cu peste 90 de nave, cu patru clase de nave distincte, toate acestea putand fi personalizate cu o gama larga de echipamente.

Lupta peste tot in lume intr-o gama larga de harti proiectate strategic, inspirate din locatiile din lumea reala, cum ar fi Oceanul Atlantic, Pacific si Oceanul Arctic.

 

Trailer World of Warships Blitz

Luptele 7 vs 7 sunt perfect optimizate pentru platforma mobila, permitand jucatorilor sa experimenteze viteza si stealth-ul distrugatorilor, rezistenta si puterea de foc a navelor de lupta, manevrabilitatea si agilitatea croazierelor sau provocarile tactice si multi-tasking ale transportatorilor de aeronave.

World of Warships Blitz este genul de joc care calauzeste jucatorul in ape noi, nedescoperite. Asta e sansa voastra, implicati-va in razboaiele navale care sunt mai violente ca niciodata! Luati carma, zdrobiti dusmanul si dominati oceanele.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.