FRF (Federatia Romana de Fotbal) da startul crearii Echipei Nationale de FIFA a Romaniei, ai carei patru primi membri vor fi alesi la Bucharest Gaming Week. In cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federatia Romana de Fotbal organizeaza, in perioada 8-9 decembrie, un turneu eSports de FIFA, in cadrul caruia se vor infrunta cei mai buni jucatori din tara.

Mai mult de atat, cei mai buni patru jucatori de la Bucharest Gaming Week vor fi selectionati in Echipa Nationala de FIFA a Romaniei, recunoscuta de Federatia Romana de Fotbal. Pasionatii de jocuri video se pot inscrie la etapa online a Turneul National de FIFA, care va oferi cei 16 participanti la evenimentul organizat in perioada 8-9 decembrie, la Romexpo, iar inscrierile se pot face aici. Numeroase premii le vor fi oferite celor prezenti la eveniment si se vor organiza mai multe partide demonstrative de fotbal virtual.

Tot la Bucharest Gaming Week, ESL (Electronic Sports League) aduce primul Counter-Strike: Global Offensive Invitational, care pune la bataie premii in valoare totala de 50.000 Euro, si competitia SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive.

Ambele competitii vor avea loc in cadrul evenimentului central de la Romexpo, desfasurat in pavilionul B2, in weekendul 8-9 decembrie, intre orele 10:00-20:00. In finala Bucharest Gaming Week Invitational by ESL de la Bucuresti vor ajunge patru echipe: doua echipe profesioniste care vor participa pe baza de invitatie, a treia va fi castigatoarea ESL Southeast Europe Championship, iar cea de-a patra va fi echipa invingatoare din Play-off-ul Online.

Prima etapa a Play-off-ului online a avut loc pe data de 10 noiembrie, echipele calificate fiind MAD Lions, Movistar Riders si Red Reserve, iar urmatoarea etapa online va avea loc pe data de 17 noiembrie. De asemenea, Turneul SEC (Southeast Europe Championship) va avea si doua competitii de League of Legends si Hearthstone, care se vor desfasura online.

Un alt turneu important care va avea loc in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week de la Romexpo este PUBG Romania PRO League Sezonul 2, in cadrul caruia 16 echipe romanesti vor concura in cadrul celei mai mari competitii de PlayerUnknown’s Battlegrounds din Romania.

Din peste 80 de echipe care au concurat online, raman cele mai bune 16, care se vor duela pentru marele premiu. Cei care doresc sa se dueleze pe cea mai mare scena de PUBG eSports la nivel national se pot inscrie la turneul online de calificari, care va avea loc in perioada 23-25 noiembrie. Inscrierile incep pe data de 19 noiembrie si se pot realiza pe pagina PUBG Romania.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de pe site-urile www.arcub.ro, www.bilet.ro, www.entertix.ro si www.myticket.ro, din magazinele-partenere sau de la casa de bilete ARCUB, din str. Lipscani, nr. 84-90.

Biletele care asigura accesul pentru o singura zi sunt disponibile la pretul de 35 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la pretul de 55 lei. Bucharest Gaming Week este organizat de Primaria Capitalei, prin ARCUB, in parteneriat cu Gaming Week.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.