Nvidia si Activision au anuntat astazi bundle-ul „GeForce RTX Call of Duty: Modern Warfare” care le ofera gamerilor pentru o perioada limitata de timp jocul Call of Duty: Modern Warfare gratuit, odata cu achizitionarea unei placi grafice GeForce RTX 2080 Ti, 20280 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER sau 2060, sau a unui laptop sau sistem desktop echipat cu aceste placi grafice. Bundle-ul este disponibil la partenerii Cel, evoMAG, PC Garage si Domo.

Call of Duty: cu feature-uri complet noi

Modern Warfare este unul dintre cele mai  asteptate jocuri de tip first-person shooter, iar gamerii GeForce RTX vor putea experimenta acest titlu cu o grafica bazata pe ray tracing. In calitate de partener oficial pentru Call of Duty: Modern Warfare, NVIDIA lucreaza cot la cot cu Activision si Infinity Ward pentru a aduce ray tracing in timp real si NVIDIA Adaptive Shading in joc. Nvidia, Infinity Ward si Activision colaboreaza pentru a crea grafica spectaculoasa din Call of Duty: Modern Warfare, care poate fi observata in trailerul de la Gamescom 2019.

Versiunea Open Beta va fi disponibila incepand cu aceasta saptamana

Gamerii GeForce care simt ca nu pot astepta pana la lansarea oficiala de pe 25 octombrie pot participa la open beta-ul Call of Duty: Modern Warfare PC care va incepe pe 19 septembrie, urmand sa aiba o experienta excelenta datorita lansarii driverului Game Ready optimizat pentru versiuna open beta pe PC.

Revolutia ray tracing

Ray tracing-ul in timp real schimba felul in care sunt create jocurile si creste semnificativ calitatea imaginii. Ray tracing-ul se bazeaza pe un ecosistem robust care include interfete de programare a aplicatiilor (API-uri), suport pentru o serie de motoare de jocuri populare si jocuri de la cei mai mari publisheri.

Call of Duty: Modern Warfare este un nou titlu urias AAA, care foloseste tehnologia ray tracing pentru a crea imagini uimitoare. Acest anunt ilustreaza dinamica pe care ray tracing-ul o are in ecosistemul de gaming.

Similar Articles

2 thoughts on “Call of Duty: Modern Warfare este gratuit la achizitia unei placi GeForce

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.