CD Projekt Red a anuntat noi detalii legate de al doilea update major din Cyberpunk 2077. Patch-ul 1.2. a fost prezentat printr-un broadcast fictiv realizat de prezentatoarea de stiri din joc, Gillean Jordan.

Conform dezvoltatorilor, jucatorii care vor comite crime si infractiuni in joc nu vor mai avea de-a face cu timpul deranjant de interventie al politiei. Ofiterii NCPD (Night City Police Department) nu isi vor mai da spawn direct in spatele jucatorilor, ci va dura mai mult timp sa apara cu armele in mana si sa inceapa sa traga. O alta aditie sunt si dronele care ii vor insoti pe politisti.

Nu trebuie sa va mai ingrijorati de condusul masinilor! Daca inainte viteza si directia reprezentau probleme majore, CD Projekt Red a anuntat ca vor repara situatia. Condusul de pe tastatura ducea la probleme in mentinerea traiectoriei masinii, cica problema asta va fi de domeniul trecutului. Inconsistenta FPS-urilor la volan va disparea si ea.

Va aparea, de asemenea, un nou subsistem pentru vehicule, numit Rock&Roll. Dupa orice accident rutier, masinile se vor redresa mai rapid si isi vor recapata mai usor tractiunea.

Foarte multe glitch-uri vor fi reparate dupa acest patch, precum si asa-numita „ploaie cu oameni” in care personajele cadeau de pe harta din cauza unor desincronizari.

Nu se stie cu exactitate cand se va rula patch-ul in Cyberpunk. Fanii asteapta cu nerabdare imbunatatiri, timp in care jocul ramane in continare indisponibil pe PlayStation Store.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.