PlayStation a anuntat lista de jocuri gratuite incluse in initiativa Play At Home. Cu ajutorul partenerilor independenti ai Sony Interactive Entertainment, Play At Home incurajeaza distantarea sociala oferind o serie de titluri incitante.

Jocurile gratuite pe PlayStation Store din 26 martie:

  • Abzû
  • Enter the Gungeon
  • Rez Infinite
  • Subnautica
  • The Witness

Titlurile de Virtual Reality (VR):

  • Astro Bot Rescue Mission
  • Moss
  • Thumper (VR optional)
  • Paper Beast

Toate de mai sus pot fi revendicate gratuit pana pe 23 aprilie, ora 06:00.

In plus, Horizon Zero Dawn: Complete Edition va fi disponibil gratuit intre 20 aprilie – 15 mai, iar Ratchet & Clank inca poate fi descarcat pana pe 1 aprilie.

Horizon Zero Dawn

 

De ce recomand Subnautica?

Este un joc survival sandbox care schimba perspectiva genului; supravietuirea are loc in adancurile oceanului, nu pe taramurile pitoresti sau zonele urbane.

Povestea este cea a singurului supravietuitor de pe nava Aurora, prabusita pe suprafata planetei 4546B. Intampinati de o planeta acoperita preponderent cu apa, jucatorii trebuie sa caute resurse pentru a rezista pana cand gasesc o cale de a parasi planeta.

Subnautica Play At Home

Pe cat de simplu si relaxant pare initial, Subnautica isi dezvaluie povestea si secretele intunecate ale planetei 4546B cu cat avansezi in adancurile oceanului. Cu totul iesite din comun sunt ideile pe care le incurajeaza jocul:

  1. Nu trebuie sa fi cel mai mare peste din ocean pentru a supravietui.
  2. Desi este un survival, armele sunt printre elementele cele mai putin importante.
  3. Cateodata ca sa poti urca mai sus, trebuie intai sa te scufunzi mai adanc!

Acesta este doar unul dintre titlurile puse la dispozitie de initiativa Play at Home si cu siguranta un joc care merita incercat de pasionatii de jocuri story-oriented, survival si exploration.

Pentru a adauga in librarie oricare din jocurile anterior mentionate, nu e necesara o subscriptie PS Plus. Play At Home a inceput acum un an, cu Uncharted: The Nathan Drake Collection si Journey.

Similar Articles

2 thoughts on “Play At Home ofera o suita de jocuri gratuite de PlayStation

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.