Profesioniștii în materie de carcase și periferice, Cooler Master, care în ultima vreme au început să lanseze periferice de gaming sub tutela CM Storm încep să se extindă din ce în ce mai mult, cu produse destul de bune. Ultimele adiții din acest domeniu sunt două tastaturi de gaming cu dotări destul de bune.

Prima este CM Storm QuickFire Ultimate, şi este cel mai nou şi cel mai performant membru al familiei QuickFire. Are toate caracteristicile care definesc seria precum şi noutăţi, făcând-o cea mai dotată tastatură din serie. Printre caracteristici enumerăm placa de oţel din interior care o face rezistentă la şocuri, tastele mecanice cauciucate, cu contacte Cherry MX (peste 50 de milioane de apăsări) cu antighosting și simboluri gravate cu laser.  Layout-ul este clasic, dar exitsă tasta de a bloca butonul de Windows și o tasta Fn, ca și la laptop-uri. Tasta Fn activaeza butoanele multimedia și cele pentru controlul backlighting-ului. Conectorul USB este placat cu aur, iar cablul este matisat și detașabil.

{gallery}/2013/01-news/august/cm-storm-kbrds/qf:171:105:0:1{/gallery}

Cea de-a doua tastatură este mai high-tec după nume și aspect: Mech. Caracteristicile diferă de QuickFire Ultimate, dar înspre bine: procesorul ARM de 72 MHz permite un antighosting impresionant de 64 taste apăsate simultan și crearea de macros, activabile de cele 5 taste speciale, cumulând 75 de macros. Pentru conectarea de periferice avem un hub USB 3.0 integrat, iar cablul matisat este detașabil. La capitolul ergonomie, tastatura are în interior o placă de oțel, vine cu un mâner pentru transport ușor, iar capacul de aluminiu poate fi înlăturat prin desfacearea celor câtorva șuruburi. Normal, exită 3 tipuri de backlighting pe 5 intensități și contacte Cherry MX.

{gallery}/2013/01-news/august/cm-storm-kbrds/mech:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.