Corsair anunta ca vor lansa o noua generatie de memorii RAM DDR5 cu ocazia lansarii noului chipset Z690 impreuna cu noile procesoare Intel din generatia a 12-a.

Acestia au in oferta doua serii de memorii: Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 si Corsair Vengeance DDR5. Fiecare dintre acestea vor fi disponibile in kit-uri cu capacitati cuprinse intre 32 GB si 64 GB. De asemenea, frecventa initiala pentru acestea va fi de 5200 MHz.

Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 sunt memoriile tip gaming, agresive si iluminate, in timp ce seria Corsair Vengeance DDR5 cuprinde memorii compacte si minimaliste, adresate celor care isi doresc un build elegant si discret. Modulele Dominator Platinum RGB DDR5 sunt iluminate cu ajutorul a 12 LED-uri CAPPELIX, incastrate in carcasa de aluminiu forjat si anodizat. Modulele Corsair Vengence DDR5 asigura compatibilitatea cu orice tip de build, avand profil redus insa beneficiind de pe urma intregii performante, fiind racite de un radiator de aluminiu

Corsair anunta ca modulele DDR5 vor fi primele module RAM al caror voltaj va putea fi modificat direct din aplicatia Corsair iCUE. Corsair iCUE iti va oferi si posibilitatea de a modifica si a salva propriile profile XMP 3.0.

Lista de placi de baza care vor fi compatibile cu modificarile asupra profilelor XMP 3.0 va fi disponibila impreuna cu aceste noi functii ale Corsair iCUE in decursul anului 2021.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.