Corsair dezvaluie noul model de SSD din Seria Force, MP600, fiind unul dintre primele SSD-uri PCIe 4.0 M.2 compatibile cu noul chipset AMD X570, de asemenea anuntat si el in aceeasi zi.

Dezvaluit odata cu chipsetul AMD X570, MP600 atinge un nou nivel de performanta de stocare intr-o singura unitate, oferind o viteza secventiala de citire de pana la 4950 MB / sec. Totodata, acesta este peste SSD-urile SATA si de cincizeci de ori mai rapid decat unele unitati de hard disk .

Performanta fenomenala a lui MP600 provine din latimea de banda a PCIe 4.0 (PCI-Express Generation 4), o caracteristica care va fi pusa la dispozitia utilizatorilor pentru prima data ca parte a chipsetului AMD X570 si a procesoarelor desktop AMD Ryzen 3rd Generation.Adaptabil cu usurinta intr-un slot PCIe 4.0 x4 M.2, interfata NVMe MP600 si NAND TLC 3D de inalta densitate se combina cu un controler Phison PS5016-E16 pentru a permite un nou nivel de performanta SSD intr-o singura unitate.Dispunand de viteze de scriere secventiale de pana la 4,950 MB / s si viteze de scriere secventiale de 4.250 MB / s, MP600 este pregatit sa devina centrul de stocare al noului dvs. procesor desktop AMD Ryzen 3rd Generation si al chipsetului AMD X570.

Alaturi de dezvaluirea modelului MP600 si a chipsetului AMD X570, Corsair este mandru sa anunte o compatibilitate larga in intreaga gama de produse atat pentru noul chipset AMD X570, cat si pentru gama viitoare de procesoare desktop AMD Ryzen 3rd Generation.

De la sursele de inalta eficienta, coolerele CPU cu lichid all-in-one si carcasele pentru entuziasti la SSD-urile de mare viteza si memoria DDR4 performanta, componentele Corsair asigura ca utilizatorii vor beneficia la maximum de noua platforma si gama de procesoare AMD.

„AMD face pasi mareti in aducerea unor noi caracteristici de inalta performanta pe piata entuziastilor de PC si suntem incantati sa putem colabora cu ei in acest sens”, a declarat Andy Paul, fondatorul si CEO al Corsair. „Cu MP600, utilizatorii de placi de baza AMD X570 vor putea experimenta imediat beneficiile PCIe 4.0, cu cel mai rapid SSD Corsair in centrul sistemului lor.”

„Corsair a fost mult timp un partener cheie al AMD, suportand procesoarele si placile AMD cu o gama larga de memorii DDR4 performante si componente PC”, a declarat Chris Kilburn, vicepresedinte corporativ si director general, Client Channel, AMD. „MP600 este continuarea ideala a acestui parteneriat, aducand un nou spatiu de stocare uimitor de inalta performanta pe platformele construite pe chipset-ul AMD X570, pregatit pentru PCIe 4.0.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.