Ca in fiecare an, primim vesti bune de la Computex. Corsair a lansat mult asteptata gama de produse Hydro X Series, ce se adreseaza entuziastilor de custom cooling loop.

Seria Hydro X ofera pachetul complet, de la block-uri de placi video si procesoare, la pompe/rezervoare, radiatoare, tuburi, fitting-uri sau lichid si, unde este cazul in functie de componenta, iluminare RGB.

Acesta este compatibil cu o gama mai larga de carcase Corsair, iar intreaga customizare se face prin iCUE, ca si in cazul celorlate componente sau periferice Corsair.

Socket-urile lansate in ultimii ani sunt compatibile cu waterblock-urile prezentate. XC7 este compatibil cu socketul AMD AM4 sau Intel 115x, iar XC9 este compatibil cu AMD TR4 si LGA 2066.

CORSAIR Hydro X Series

Ambele waterblock-uri cu placate cu nichel, vin cu pasta termica preaplicata si 16 LED-uri RGB adresabile individual ce pot fi customizate dupa gustul fiecarui utilizator.

Waterblock-ul XG7 RGB este compatibil cu o variantate mai mare de placi video, inclusiv seria RTX 20×0.

CORSAIR Hydro X Series

Combo-ul pompa/rezervor XD5 RGB asigura traseul fluent al lichidului in intregul sistem de racire multumita pompei D5. Rezervorul are o capacitate de 330 ml.

Acesta mai vine cu 10 LED-uri RGB pe partea superioara si cu un senzor de temperatura ce reda in timp real temperaturile lichidului din loop.

CORSAIR Hydro X Series

Restul componentelor ramase pentru completarea sistemul de racire sunt radiatoare din cupru ce acopera toata aria de dimensiuni, de la 120 mm la 480 mm, tuburi, o variantate larga de fittinguri ce la randul lor dispun de o gama numeroasa de adaptoare rotative pentru a se adapta la tot felul de aranjare a tuburilor si, nu in ultimul rand, lichid de racire de diverse culori.

CORSAIR Hydro X Series

iCUE conecteaza impreuna toate componentele si perifericele compatibile intr-o singura interfata, acordand astfel utilizatorului posibilitatea unei iluminari sincronizate a intregului sistem.

Pentru a selecta exact componentele compatibile si necesare pentru sistemul tau, trebuie doar sa acesezi link-ul pus la dispozitie de catre Corsair.

Iar ca disponibiltate si stoc, acesta este deja disponibil pe shop-ul Corsair, iar in curand o sa fie disponibil si retail.

Similar Articles

One thought on “Lansare Corsair Hydro X Series

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.