Razer a anuntat laptopurile Razer Blade Studio Edition, destinate creatorilor de continut si utilizatorilor profesionisti. Noua gama va include modele imbunatatite ale Razer Blade 15 si Razer Blade Pro 17, echipate cu cel mai nou procesor grafic Nvidia Quadro RTX.

Noile laptopuri Razer Blade Studio Edition au un design special, purtand finisajul Mercury White, sunt echipate cu ecrane cu rezolutie 4K, memorie RAM de 32GB si 1TB spatiu de stocare NVMe. Toate modelele vin instalate cu Nvidia Studio Drivers, optimizate pentru a oferi performanta necesara rularii aplicatiilor creative.

Brad Wildes, Senior Vice President al departamentului Systems business in cadrul Razer a declarat: “Razer Blade a devenit prima alegere a utilizatorilor care vor sa beneficieze de performanta fara compromisuri, alaturi de un design premium. Acum, exploatand puterea solutiilor grafice Nvidia Quadro, noile Razer Blade Studio Edition vor depasi asteptarile creatorilor de continut profesionisti.”

  • Razer Blade 15 Studio Edition va fi echipat cu un ecran 4K OLED, un procesor Intel Core i7-9750H si placa grafica Nvidia Quadro RTX 5000 mobile. Puterea de procesare superioara a placii grafice Nvidia Quadro si culorile vii afisate de ecranul OLED fac din Razer Blade 15 Studio Edition solutia perfecta pentru creatorii de continut care au nevoie de mobilitate pentru a-si desfasura activitatea.
  • Razer Blade Pro 17 Studio Edition va include mai multe premiere, printre care un ecran cu rezolutie de 4K si refresh rate de 120Hz, procesorul Intel Core i9-9880H si placa grafica Nvidia Quadro RTX 5000 mobile. Aceste imbunatatiri majore permit noului Razer Blade Pro 17 Studio Edition sa concureze chiar si cu cele mai puternice statii de lucru de tip desktop.

Creatorii de continut obisnuiti sa lucreze cu traditionalele PC-uri pot conecta laptop-urile Razer Blade Studio Edition la unitatea grafica externa Razer Core X, pentru a recrea pe un sistem mobil experienta de folosire disponibila pana acum doar pe cele mai puternice statii de lucru. Incluzand suport pentru placile grafice PCIe precum Nvidia Quadro RTX si GeForce RTX, Razer Core X poate accelera semnificativ procesul de lucru si poate reduce considerabil timpii de randare.

Aplicatiile care permit folosirea tehnologiei de randare dual-GPU vor beneficia de resursele grafice ale laptop-ului si ale unitatii grafice externe maximizand astfel performanta oferita.

#MadeWithBlade

Una dintre cele mai importante traditii ale Razer o reprezinta suportul oferit comunitatii creative, care a debutat prin Razer Music in 2016, un program destinat artistilor care aveau nevoie de solutii puternice si portabile pentru a putea produce muzica. in 2018, Razer a lansat campania #MadeWithBlade pentru a extinde suportul oferit artistilor dincolo de creatorii de muzica, incluzandu-i pe langa altii si pe cei care activeaza in domeniul productiei de jocuri video si de efecte vizuale.

“Combinatia dintre solutiile grafice Nvidia Quadro si GeForce RTX, cu designul ultra-subtire al laptopurilor Razer si cu ecranele 4K rezulta intr-un laptop ideal pentru a crea diferite tipuri de continut,” a declarat Jason Paul, general manager al diziviziei GeForce software and technology din cadrul Nvidia. “Tehnologiile ray tracing si AI, respectiv puterea de procesare video cu rezolutie 6K+ permit laptopurilor Razer Blade RTX Studio sa-i elibereze pe artisti de la desktopurile lor, pentru a putea crea opere de arta indiferent de locatie.”

Programul #MadeWithBlade continua sa se extinda si include artisti precum Murda Beatz, Sonny Digital si echipa ODESZA Live Visual, lista partenerilor crescand pe zi ce trece. Mai multe informatii despre programul #MadeWithBlade pot fi gasite aici.

Disponibilitate

Laptopurile Studio Edition Blade vor fi disponibile spre sfarsitul anului. Preturile si disponibilitatea concreta vor fi anuntate la o data ulterioara.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.