Corsair anunta o colaborare cu publisher-ul de jocuri video Ubisoft si developer-ul Massive Entertainment pentru a incorpora integrarea unui sistem larg si dinamic de lumini in Tom Clancy’s The Division 2. Prin utilizarea software-ului iCUE, jucatorii de PC isi pot imbunatati experienta de joc si pot fi complet imersati in acesta cu efecte de iluminare in real-time pentru toate componentele Corsair compatibile si periferice.

Stabilit la sapte luni dupa eliberarea unui virus mortal in New York City, Tom Clancy’s The Division 2 ridica mizele pentru jucatori, lansandu-i intr-un Washington DC devastat – care a fost construit ca o recreare unu-la-unu a orasului. In urma virusului, furtunile, inundatiile si haosul ulterior au transformat radical orasul.

De la zonele urbane inundate la locurile si reperele istorice devastate, jucatorii vor explora un open-world dinamic, cu o mare varietate de medii si biomuri. In calitate de veterani ai Division, jucatorii sunt ultima speranta impotriva caderii totale a societatii, in timp ce factiunile inamice se lupta pentru controlul orasului. Daca Washingtonul este pierdut, intreaga natiune cade.

Dupa ce au colaborat anterior pentru a aduce integrarea de iluminat iCUE pe Far Cry 5 , Corsair si Ubisoft lucreaza acum pentru a oferi acel nivel fara precedent de imersiune in Tom Clancy’s The Division 2. Capacitatile iCUE de iluminare sincronizate ajung la noi inaltimi cand joci un joc integrat, cum ar fi Tom Clancy’s The Division 2, depasind ecranul pentru a transforma intregul PC intr-o extensie dinamica a actiunii.

Iluminarea sistemului dvs. ofera feedback instantaneu care influenteaza gameplay-ul si imbunatateste imersia pe masura ce interactionati cu lumea jocurilor. Componentele vor straluci in rosu atunci cand vor aparea inamicii din apropiere, in portocaliu cand veti fi expus flacarilor si , de asemenea, culorile se vor schimba in real-time pentru a reflecta vremea si timpul zilei.

„Integrarea iluminatului Corsair iCUE a dat utilizatorilor nostri un nivel uimitor de imersie si o modalitate cu adevarat unica de a juca jocurile preferate”, a declarat Andy Paul, fondatorul si CEO al Corsair. „Ubisoft a fost un partener extraordinar cand am debutat anul trecut si suntem incantati sa continuam sa lucram impreuna cu ei pentru a adauga Tom Clancy’s The Division 2 la portofoliul tot mai extins de titluri suportate de iCUE”.

„Echipa noastra de la Ubisoft sunt fanii vechi ai jocurilor pe PC si suntem incantati sa dezvoltam Tom Clancy’s The Division 2 pentru a oferi una dintre cele mai bune experiente pentru gamerii de pe PC”, a declarat David Polfeldt, managing director al Massive Entertainment.

„Division 2 va afunda jucatorii intr-un Washington DC distrus, iar parteneriatul cu Corsair va aduce aceasta experienta la viata prin produsele lor RGB, ceea ce inseamna ca avem posibilitatea de a extinde experienta jucatorului dincolo de ecran”.

Software-ul iCUE conecteaza si sincronizeaza toate produsele Corsair RGB compatibile printr-o singura interfata, de la DRAM si fanii de cooling la tastatura si mouse, permitand modele si efecte de iluminare spectaculoase in intregul sistem. De asemenea, va permite sa tineti cont de performanta si racirea PC-ului dvs, cu o monitorizare precisa a sistemului si cu arcuieli personalizate ale ventilatoarelor pentru a va controla complet racirea.

Detalii suplimentare despre integrarea iluminatului Corsair iCUE cu Tom Clancy’s The Division 2 vor fi anuntate la inceputul anului 2019. De asemenea, Tom Clancy’s The Division 2 va fi lansat pe 15 martie 2019. Jucatorii pot pre-comanda jocul acum de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.