Fractal Design anunta o noua aditie a seriei Meshify, si anume carcasa Meshify S2. Noul model de carcasa dispune de cel mai generos si cel mai avansat design al seriei, avand o estetica indrazneata si un potential de performanta fara precedent.

Meshify S2 are o capacitate de racire imensa cu cele trei ventilatoare preinstalate Dynamic X2 si noua pozitii in total ale ventilatorului care sustin radiatoare de pana la 420 mm in partea superioara, 360 mm in fata si 280 mm la baza. Braket-urile ajustabile pentru rezervor si suporturile pentru pompe sunt completate de un suport detasabil inovator, care permite instalarea radiatoarelor direct in partea superioara a carcasei.

The Meshify S2

Geamul versatil al PSU-ului include suporturi SSD alternative si suport pentru Flex VRC-25 Vertical GPU Riser, disponibil separat. Alte completari noi includ USB tip C, Nexus + Smart Hub, suport E-ATX, si un geam de sticla lateral cu mecanism de blocare prin impingere.

Meshify S2 combina toate punctele forte ale predecesorilor sai cu cele mai revolutionare elemente de design ale companiei. De asemenea, combinarea unghiulara considerata a fi iconica ii ofera mai mult decat un look distinct – mareste aportul de aer si dezlantuie adevaratul potential al PC-ului

Nevoia de performanta neegalata trebuie vazuta in Meshify S2.

Pret

Carcasa Meshify S2 vine in trei culori diferite: alb, negru si dark. Este disponibila la pretul de 154,99 euro (modelele pe alb, negru si dark), dar si la 147,99 euro (modelul de buget).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.