CORSAIR, una dintre cele mai cunoscute compani producatoare de periferice de gaming, a anuntat astazi lansarea noi sale carcase pentru PC, si anume SPEC-OMEGA RGB.

Bazandu-se pe design-ul carcasei SPEC-OMEGA, SPEC-OMEGA RGB suporta o iluminare RGB uimitoare datorita celor doua ventilatoare cu LED-uri CORSAIR HD120 RGB si o banda de iluminare RGB de 30 de LED-uri, integrata in partea frontala a carcasei.

Prin intermediul unui controler digital de iluminare RGB, CORSAIR Lighting Node PRO, un total de 54 de LED-uri RGB lumineaza carcasa cu efecte si modele de iluminare uimitoare, complet personalizabile folosind software-ul CORSAIR iCUE.

Disponibila fie pe alb, fie pe negru, SPEC-OMEGA RGB are un design asimetric inconfundabil si panouri din sticla temperata in fata si in lateral, avand un fundal perfect pentru cele 54 de LED-uri RGB cu iluminare personalizabila.

In spatele unghiurilor ascutite avem un nou capac detasabil al sursei de alimentare PSU si o multitudine de dispozitive de fixare a cablurilor si garnituri care fac cablurile si conectorii sa fie usor de ascuns.

Specificatii

Maximum GPU Length: 370mm

Maximum PSU Length: 180mm

Maximum CPU Cooler Height: 170mm

Case Expansion Slots: 7

Case Drive Bays: (x2) 3.5 in  (x3) 2.5in

Case Form Factor: Mid-Tower

Case Windowed: Tempered Glass

Case Warranty: Two years

Corsair Link Enabled: Yes

Case Material: Steel

Radiator Compatibility: 120mm; 140mm; 240mm; 280mm; 360mm

Compatible Case Corsair Liquid Coolers: H55, H60, H75, H80i, H90, H100i, H105, H110i, H115i, H150i

Case Power Supply: ATX (not included)

Weight: 7.75

Case Drive Bays: 3.5″ 2

Case Drive Bays: 2.5″ 2

SPEC-OMEGA este, de asemenea, construita cu o maxima compatibilitate, capabila sa se potriveasca unui radiator de racire cu lichid de 360 ​​mm, cum este cel folosit la modelul CORSAIR Hydro Series H150i PRO, astfel incat nu trebuie sa existe compromisuri asupra anumitor componente pe care vreti sa le intregrati in carcasa.

Ca tot veni vorba de componente, aceasta suporta GPU-uri de 370 mm (maxim de lungimie), in timp ce inaltimea maxima a cooler-ului pentru CPU este de 170 mm. De asemenea are suport pentru trei unitati de stocare de 2,5 inci si doua de 3,5 inci.

Pret si disponibilitate

Carcasa SPEC-OMEGA RGB este disponibila in prezent pe site-ul companiei la pretul de 149,99 de USD, aproximativ 583 de lei. De asemenea, legat de disponibilitatea sa in Romania nu se stie nimic.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.