Corsair lanseaza astazi un nou membru la cea mai bine vanduta linie de racitoare CPU lichide, Hydro, si anume cooler-ul de CPU 100i PRO RGB de 240mm. Echipat cu un cap de pompare RGB cu LED-uri si doua ventilatoare de inalta performanta ML120 PWM, H100i PRO este gata sa raceasca procesoarele de inalta performanta din ziua de astazi, cu ventilatoare precise si un sistem de iluminare controlat de software-ul CORSAIR iCUE.

Peretii ventilatoarelor ML100 sunt proiectati pentru a produce fluxul de aer si presiunea statica necesara pentru a excela atunci cand conduceti aerul printr-un radiator.

Conexiunea PWM permite controlul precis al vitezei intr-o gama larga, de la 400 RPM la 2400 RPM, sau chiar posibilitatea de a opri ventilatoarele in intregime utilizand profile de ventilator Zero RPM la temperaturi mai scazute.

Cheia performantei lui H100i PRO este o placa rece redesenata si o pompa cu zgomot reglabila, proiectata pentru a transfera caldura departe de CPU in lichidul de racire si catre radiator cat mai eficient si mai silentios posibil. Plafonat cu aluminiu si o zona de iluminare RGB, capul de pompa H100i PRO se afla in inima PC-ului dvs, reusind sa raceasca cele mai rapide procesoare de astazi.

cooler-ul de CPU Corsair Hydro 100i PRO RGB

 

Cu ajutorul vitezei personalizabile a ventilatorului, a vitezei pompei si a iluminarii RGB, software-ul CORSAIR iCUE personalizeaza H100i PRO, permitand utilizatorilor sa ajusteze cu usurinta performanta si sa sincronizeze iluminatul in intregul lor sistem.

Configurati curbele detaliate ale ventilatoarelor pentru a regla automat ventilatoarele atunci cand CPU-ul incepe sa sa incalzeasca sau temperatura sistemului creste, setati iluminarea RGB pentru a indica temperatura procesorului sau potriviti configuratia dvs. si reglati viteza pompei pentru a prioritiza debitul de varf sau zgomotul minim, toate dintr-o singura interfata intuitiva.

Usor de instalat in aproape orice carcasa de gaming, datorita unei dimensiuni standard a radiatorului de 240 mm si a unui suport de montare fara scule, H100i PRO este sustinut de o garantie completa de cinci ani, astfel incat puteti avea incredere in racirea CPU fara griji pentru multe constructii si upgrade-uri de sisteme care vor veni in viitor.

Oferind cele mai bune performante personalizabile CORSAIR, H100i PRO ofera o racire puternica, cu zgomot redus, cu o iluminare RGB, pentru racirea cu lichid a CPU-ului.

cooler-ul de CPU Corsair Hydro 100i PRO RGB

 

Astazi, de asemenea, este prezentata lansarea unei versiuni complet actualizate a cooler-ului CPU de performanta populara Corsair Hydro H75. O pereche de ventilatoare PWM cu seria CORSAIR SP de 120 mm, reglabila intre 600 RPM si 1900 RPM, asigura un flux puternic de aer pe fiecare parte a unui radiator subtire de 120 mm, in timp ce o pompa alba distincta cu LED-uri da o nota de stralucire oricarui sistem.

La fel ca la modelul H100i PRO, H75 utilizeaza o placa si o pompa actualizata, tuburi impletite elegant si un suport modular de montare fara scule, care se instaleaza in cateva minute pentru a aduce racire lichida de inalta performanta la aproape orice PC.

Pretul pentru Hydro 100i PRO RGB este de 119.99 de dolari (aproximativ 800 de lei) si poate fi gasit deocamdata pe site-ul corsair. Nu se stie cand va fi disponibil in Romania.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.