Versiunea demo a jocului PES 2019 a fost confirmata astazi si va fi disponibila incepand cu data de 8 August 2018. Fanii vor avea posibilitatea de a incerca noile caracteristici, moduri si gameplay inainte de lansarea oficiala din data de 30 August 2018. PES 2019 va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One si pe PC.

Exhibition match, Online quick match si Offline CO-OP, vor fi disponibile pentru a juca pe unul dintre cele doua stadioane, Camp Nou FC Barcelona sau VELTINS Arena FC Schalke 04. Fanii vor avea o selectie de 10 echipe, printre care FC Liverpool, FC Barcelona si Inter Milano, plus loturile nationale Argentina si Franta.

PES 2019 continua sa se bazeze pe seria de simulari de fotbal renumite, cu o serie de noi caracteristici si imbunatatiri. Noile caracteristici includ oboseala jucatorilor vizibila si care afecteaza performanta si comportamentul; noua mecanica si fizica de lovire a mingiei imbunatatite; ‘Enlighten’ software pentru efecte vizuale reale; si pentru prima data, 4K HDR pentru toate platformele.

PES 2019 va avea mai multe cluburi si ligi cu licenta decat oricand, iar myClub primeste cea mai mare revizuire de pana acum, oferind un nou sistem de design al cardurilor. Ambasadorul la nivel mondial si al clubului FC Barcelona, ​​Philippe Coutinho, va fi prezent in acest an, in timp ce o editie speciala a lui David Beckham va avea o versiune actuala a unuia dintre cei mai mari fotbalisti ai Angliei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.