Corsair lanseaza doua versiuni noi ale celor mai bine vandute coolere CPU cu racire pe lichid all-in-one, si anume Hydro Series H100i RGB PLATINUM si Hydro Series H115i RGB PLATINUM.

Noua gama de coolere aduce Seria Hydro la un nou nivel, atat in ​​ceea ce priveste performantele de racire, cat si a iluminatului RGB orbitor, care este in ​​partea superioara a ventilatoarelor si a capului pompei.

Ambele coolere CPU, din Seria Hydro, este racit de o pereche de ventilatoare PWM cu levitatie magnetica CORSAIR ML PRO Series RGB, oferind fluxul de aer corespunzator si presiunea statica ridicata necesara pentru racirea celor mai fierbinte procesoare din ziua de azi.

Datorita frecarii extrem de reduse a rulmentilor lor magnetici, ele produc si mai putin zgomot fata de ventilatoarele traditionale, chiar si atunci cand se rotesc la turatii superioare. H100i RGB PLATINUM vine echipat cu doua ventilatoare de 120mm si un radiator de 240mm, in timp ce H115i RGB PLATINUM este racit de doua ventilatoare de 140mm si un radiator de 280mm.

Fiind primele coolere din seria Hydro, care ofera o iluminare RGB personalizabila atat la ventilatoare, cat si la capul pompei, H100i si H115i RGB PLATINUM stralucesc in orice configuratie. Cu 16 LED-uri individuale adresabile in capul pompei si 4 in fiecare ventilator, avem un total 24 de LED-uri RGB, care sporesc aspectul sistemului in timp ce isi coboara temperaturile.

Coolerele din Seria Hydro PLATINUM ofera performante extraordinare datorita placii din cupru optimizata termic si controlului precis al PWM asupra ventilatoarelor. H100i RGB PLATINUM poate fi setat intre 400 si 2400 RPM, in timp ce H115i RGB PLATINUM variaza intre 400 si 2000 RPM.

Software-ul Corsair iCUE aduce totul pe o singura interfata usor de utilizat, pentru un control puternic asupra tuturor functiilor H100i si H115i RGB PLATINUM. iCUE permite, de asemenea, personalizarea completa a celor 24 de LED-uri RGB din seria RGB PLATINUM, permitandu-va sa modificati dinamic intensitatea iluminatului pe baza temperaturii CPU sau sa creati modele si efecte de iluminare sincronizate pe toate componentele si perifericele compatibile Corsair iCUE .

Cu performante ridicate de racire si personalizare detaliata, Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM si Corsair Hydro H115i RGB PLATINUM stabilesc un nou standard pentru racirea pe lichid all-in-one a CPU-ului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.