InWin anunta noua sa carcasa de PC, si anume 307. Aceasta are ca atu noul si unicul panou frontal „GLOW”, care este impodobit cu LED-uri.

Seria 300 se concentreaza pe aspectul remarcabil, dar simplu si curat, care se adreseaza creatorilor de PC-uri si entuziastilor. Promoveaza calitatea materialelor sale, usurinta in utilizare si conceptele de design inovatoare. Noul model 307 introduce un concept experimentat pana acum: o gama de panouri frontale LED, complet personalizabile. Software-ul GLOW exclusiv InWin incurajeaza utilizatorii sa isi creeze propriul efect de iluminare unic.

Software-ul GLOW

Are douasprezece efecte diferite de iluminare, viteza si luminozitatea pot fi controlate prin intermediul software-ului GLOW. Aceste efecte includ posibilitatea de a reactiona utilizand un microfon incorporat. Utilizand Modul Creation, interfata intuitiva a software-ului GLOW permite utilizatorilor sa isi creeze cu usurinta propriul set de efecte de iluminare block by block pentru panoul frontal.

Caracteristici 307

Noul 307 suporta placi de baza mini-ITX si ATX, avand, de asemenea, spatiu suficient pentru sapte ventilatoare. In interiorul acestuia gasim elementele subtiri de branding care includ modele de ventilatie hexagonale iconice InWin. Totodata panoul lateral din sticla de 3 mm are o deschidere care nu necesita scule.

Frontul I/O este pozitionat pe partea indreptata spre utilizator. Acesta permite accesul mai usor la port-uri atunci cand sasiul este asezat pe birou. Frontul I/O include un USB 3.1 Gen2 Type-C, doua USB 3.1 Gen1 de tip A si doua mufe stereo HD de 3,5 mm, plus butoane pentru controlul efectelor panoului frontal cu LED-uri.

Doua suporturi HDD de 3,5 „sunt amplasate in spatele placii de baza si doua suporturi SSD de 2,5” prevazute in partea din fata cu un al treilea slot optional. Pot fi montate placi video lungi de pana la 350 mm si este, de asemenea, prevazut si un suport metalic. Si nu in ultimul rand are suport pentru procesoare de pana la 160mm.

Legat de pretul si disponibilitatea acesteia nu se stie inca nimic.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.