Corsair K65 RGB Mini este o tastatura mecanica de gaming in format 60%. Lansarea a fost acompaniata de o sumedenie de accesorii dedicate customizarii.

Este primul model de acest fel lansat de Corsair si vine insotita de gama de taste PBT Double Shot Pro pentru customizare. Doritorii vor avea la dispozitie 6 culori: Onyx Black, Arctic White, Elgato Blue, Origin Red, Rogue Pink si Mint Green. De altfel, randul de jos are un layout standard interschimbabil cu diverse seturi de taste.

K65 RGB Mini utilizeaza 3 variante de switch-uri Cherry MX: Red, Silent Red si Speed Silver. Fiecare tasta prezinta iluminare RGB individuala, iar conectarea se realizeaza printr-un cablu USB-C detasabil.

Tastatura suporta un polling rate de pana la 8.000Hz prin intermediul iCUE. Asta inseamna ca poate procesa apasari odata la 0,125 milisecunde. Daca Razer s-au tot laudat cu 8K Hz pe Viper, Corsair au raspuns prin K65 Mini.

K65_RGB_MINI_39

Corsair renunta la tastele directionale, functiile fiind inlocuite prin combinatii cu tasta FN. In timp, intervine obisnuinta si schimbarea nu mai e la fel de proeminena (unii posesorii de laptop sunt deja familiarizati cu acest layout).

Ca tot am adus vorba de iCUE, software-ul a fost regandit, avand un aspect mai ergonomic si minimalist. Noul update permite sincronizarea intregului ansamblu RGB din sistem, indiferent de brand.

K65_RGB_MINI_34

Pentru K65 RGB Mini, iCUE deblocheaza o suita de sincronizare, integrare software in jocuri, dar si posibilitatea de a reprograma taste si crearea de macro-uri.

Corsair K65 RGB Mini ajunge la rafturi cu pretul de $110, segment unde va concura cu tastaturi precum Razer Huntsman Mini sau HyperX Alloy Origins 60. Poate fi o varianta interesanta pentru cei care cauta o tastatura de gaming in format mini care poate fi si personalizata dupa preferinte.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.