Fractal Design, cunoscut mai ales pentru gama de carcase Meshify, ne loveste din nou cu o surpriza placuta si anume lansare modelului Meshify C Mini – Dark TG ce ofera aproape aceleasi carcateristici ca seriile anterioare lansate recent despre care am scris aici.

Acesta este primul model ‘’Mini’’ pe care il lanseaza, singura diferenta seminficativa fiind dimensiunea de 395 x 212 x 399 mm, cu o greutate de aproape 6 kg, in rest este apropape identic cu fratii mai mari.

Ma astept ca Fractal Design sa lanseze noi versiuni multiple ale modelului ”Mini” cu diferite panouri laterale. Pentru moment, insa, exista doar o versiune „Dark TG” care are panouri laterale din sticla.

Modelul Meshify C Mini – Dark TG ofera un spatiu compact pentru a permite instalarea sau inlocuierea oricarei componente de care aveti nevoie, de asemenea, dispune de sapte suporturi pentru ventilatoare.

Doua ventilatoare de 120 mm sau 140 mm se pot monta pe partea din fata, doua ventilatoare de 120 mm se pot fixa in partea de sus si un ventilator de 120 mm se poate fixa atat in ​​spate cat si in partea inferioara.  De asemenea, dispune de doua ventilatoare Fractal Design Dynamic X2 GP-12 de 120 mm preinstalate care ofera un flux optim de aer cu un zgomot minim.

Specificatii

Puteti instala pana la doua HDD-uri si trei SSD-uri, in total 5 unitati de stocare. In partea de sus a carcasei, exista doua porturi USB 3.0 de mare viteza, precum si mufele standard HD audio, alaturi de comutatoarele de alimentare si butonul de pornire. Carcasa accepta placi de baza standard mATX si mini-ITX, impreuna cu surse ATX de pana la 175 mm lungime si GPU cu lungime de pana la 315 mm.

Modul in care este contruita carcasa va permite sa indepartati cu usurinta praful aflat in aceasta, iar acces-ul in interior cat si la componente este cat se poate de usor.

Daca credeati ca numele ‘’Mini’’ se refera si la pret atunci va inselati, acesta are un pret asemanator cu modele anterioare din gama Meshify care porneste de la 89 de euro, aproximativ 414 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.