Crytek isi va face simtita prezenta pe piata curand cu un joc care ne-a surprins de-a binelea.

E vorba de Hunt: Showdown, care initial fusese cunoscut sub numele de Hunt: Horrors of the Glided Age. Dupa mai multe probleme interne in cadrul studio-ului Crytek SUA, jocul a fost trimis unui alt studio al Crytek, care au si redenumit jocul.

In 2014, Crytek USA spusesera ca jocul va fi free-to-play, si ca monetizarea itemelor din joc va fi strict cosmetica. Jocul pune fata in fata 5 echipe a cate 2 jucatori, care trebuie sa supravietuiasca pe o harta destul de mare impotriva celorlalte echipe, dar si impotriva monstrilor pe care ii pot gasi. Si da, grafica este superba – mai ales pe timp de noapte. Felul in care e redata acest timp al zilei este minunat.

Totusi, pe partea de gameplay, par lipsit de fluiditate. Daca te uiti pe catarea armei, vei avea un zoom foarte brusc si totusi care nu este instant, si poate deveni deranjant. Armele par si ele sa aiba un recul foarte puternic, realistic.

Iata teaser-ul dezvaluit acum cateva luni, dar si gameplay-ul de la E3. Videoclipul de la E3 este o inregistrare de pe stream, asadar nu este 1080p real:

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.