Microbişti şi microbiste, anul acesta Sony aduce atmosfera Cupei Mondiale la voi în sufragerie. În urmă cu patru zile, Sony a organizat un eveniment de lansare pentru o nouă serie de produse din gama 3D, sub conceptul „universul 3D”.

Televizoarele din seria Bravia, mai exact modelul HX800 şi playerele Blu-Ray S470 3D ready vor fi disponibile cu scurt timp înainte de începerea Campionatului Mondială.

FIFA a confirmat recent că vor filma cu ajutorul Sony 25 de meciuri în format 3D. Sony Picture Ent. a dezvăluit şi planurile de a lansa un disc Blu-Ray cu filmul oficial al Campionatului Mondial.

Modelul Bravia HX800 va fi disponibil în România la începutul verii, în două variante, cu diagonale de 40″ (102cm) şi 46″(117cm).

Bravia HX800 vor îngloba tehnologia „Dynamic Edge LED” pentru un contrast puternic şi „Motion Flow 200Hz Pro” pentru un playback de o acurateţe crescută.

Detalii legate de preţ nu avem, momentan.

Deci, dacă vreţi să vedeţi mutrele surprinse ale portarilor şi cum se bate un penalty de aproape, mergeţi pe varianta Sony.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.