The Last of Us 2 va aparea pe 19 iunie iar Ghost of Tsushima pe 17 iulie. Release date-urile au fost postate pe blogul Sony, unde acestia au confirmat ca jocurile vor fi exclusive PS4. Nu se stie inca nimic despre aparitia lor pe PS5.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=W2Wnvvj33Wo[/embedyt]

 

In weekend, au aparut spoilere masive pentru The Last of Us 2. Un hacker a postat online clip-uri cu mai mult gameplay unde arata cutscene-uri, lista cu numele nivelelor si, se spune, intreg-ul plot. Sony a intervenit rapid sa dea informatiile jos, insa a fost prea tarziu, deja exista pe Youtube numeroase video-uri care disecau tot. Pentru cine e interesat, va las thread-ul de pe Resetera unde se vorbeste in detaliu despre spoilere. Sfatul personal e sa aveti grija ce cititi saptamana asta legat de The Last of Us 2.

Inainte se credea ca vinovatul era un angajat Naughty Dog, insa Sony a descoperit ca e de fapt vorba de o mana de hackeri.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Zbq7BnsQhrw[/embedyt]

 

Cat despre Ghost of Tsushima, jocul celor de la Sucker Punch (responsabilii pentru InFamous), a fost amanat, data initiala fiind 26 iunie. Avand in vedere progresia pandemiei, este uimitor ca vom vedea doua titluri mari exlusive PlayStation in aceasta vara, la mai putin de o luna distanta intre ele. Herman Hulst, autorul postarii de pe blog, tine sa-i felicite si sa le multumeasca dezvoltatorilor Naughty Dog si Sucker Punch pentru efortul depus de a indeplinii acest deadline.

PlayStation 5 este inca planificat sa apara in perioada sarbatorilor in 2020, Sony chiar spunand ca nu va amana lansarea din cauza Coronavirusului.

Unele surse spun ca PlayStation 5 va costa undeva la 450$ la lansare, fiind planificate 5-6 milioane de unitati vandute pana la finalul lui Martie 2021, conform Bloomberg. In comparatie, PlayStation 4 se vanduse in 7,5 milioane de unitati in aceeasi perioada, in 2013.

Similar Articles

2 thoughts on “Datele de lansare pentru The Last of Us 2 si Ghost of Tsushima

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.