DC si Warner Bros anunta adaptarea cinematografica a Injustice: Gods Among Us. Noul film animat va readuce atentia asupra universului alternativ DC.

In ciuda lipsei unui anunt formal, se pare ca Warner Bros si DC au in plan realizarea filmului mult anticipat. Animatia Injustice a fost anuntat relativ discret printr-un comunicat de presa legat de alt film animat al acelorasi creatori: Batman: The Long Halloween, Part Two. Aparent, versiunea Blu-ray a animatiei vine cu trailerul pentru noul film Injustice.

La momentul actual, nu exista nici o informatie oficiala legata de noua productia Warner Bros. De la data de lansare pana la echipa de actori, Injustice da liber speculatiilor. Este greu de spus daca vocile eroilor din joc vor primi sansa de a intra inca o data in pielea mult iubitelor personaje. Lansarea filmului animat Batman: The Long Halloween: Part Two va avea loc in iulie, asa ca putem spera ca Injustice va aparea pana la finalul lui 2021.

Superman-Injustice

Povestea jocului Injustice: Gods Among Us surprinde un univers alternativ unde Superman pica in capcana lui Joker si isi omoara sotia si copilul nenascut. Acest eveniment il innebuneste pe super erou, care decide sa cucereasca lumea si sa o conduca in mod tiranic. Situatia devine atat de disperata incat Liga Justitiei e impinsa sa il opreasca.

Jocul original a aparut in 2013 si a primit o continuare in 2017. Intre timp, povestea a primit actualizari cu ajutorul benzilor desenate care sa completeze evenimentele dintre jocul de baza si continuare.

Mai multe informatii vor fi lansate impreuna cu anuntul oficial de la Warner Bros si DC. Deocamdata, ramane de vazut care va fi echipa de actori si data oficiala de lansare la care sa ne asteptam.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.