Sony Pictures si PlayStation vor lansa o un film inspirat de Ghost of Tsushima. Jocul s-a vandut deja in 6,5 milioane de exemplare.

Sony a decis ca povestea lui Jin Sakai sa fie ecranizata si au adus personalitati pe masura care sa se ocupe de productie. Ii regasim pe Chad Stahelski, omul din spatele seriei John Wick, Alex Young si Jason Spitz. Ei se vor ocupa de regia filmului Ghost of Tsushima prin intermediul companiei lor, 87Eleven Entertainment. Din partea Sony ii avem pe Carter Swan si Asad Qizilbash. Sucker Punch va avea rol de director executiv si va fi reprezentate de Peter Kang.

Chad Stahelski aduce impreuna cu el un nivel mare de asteptari. Primele 3 filme John Wick au parte de incasari de peste 600 de milioane de dolari si se bucura de succes in randul audientei.

Ghost of Tsushima, care ne-a transportat intr-o era de mult apusa a tarii soarelui rasare, este jocul exclusiv cu cel mai de succes debut pe PlayStation 4. In doar 3 zile s-a vandut in 2.4 milioane de exemplare la nivel global.

De altfel, a fost nominalizat si la cateva cateva premii la Game Awards 2020. Printre aceste categorii se numara Game of the Year, Best Narrative si Best Performer pentru actorul lui Jin, Daisuke Tsuji.

Aceasta va fi a doua ecranizare pe care Sony Pictures o face cu unul dintre jocurile disponibile pe consolele companiei sale. Primul proiect de acest gen a fost Uncharted, care urmeaza sa se lanseze in 2022. De asemenea, o serie bazata pe The last of us se afla in lucru pentru HBO.

Similar Articles

2 thoughts on “Filmul Ghost of Tsushima va fi regizat de Chad Stahelski, cel din spatele francizei John Wick

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.