Sony a anuntat astazi sase titluri VR care vor avea lansari pe tot parcursul anului, printre care DOOM 3.

DOOM 3 va primi o adaptare VR pentru consolele PlayStation 4 si 5 pe 29 martie. Este printre putinele titluri anuntate care au si o data de lansare.

Jocul va fi realizat de o echipa formata din unele din cele mai de succes studiouri VR. Impreuna cu acesta, Sony are in plan lansarea altor cinci titluri:

  • Zenith: The Last City
  • Song in The Smoke
  • Fracked
  • I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar
  • After the Fall.

In pielea legendarului Doom Slayer vei explora baza de cercetare UAC si te vei lupta cu demonii Iadului. Din nou, dar in VR.

Creatorii titlului au inclus ambele expansiuni: Resurrection of Evil si The Lost Mission in continutul final al pachetului. Cu ajutorul PSVR-ului, DOOM 3: VR Edition reprezinta o schimbare in genul horror curent, insumand aproximativ 15 ore de playtime.

Experienta DOOM 3: VR Edition aduce noi mecanici pentru pasionatii first-person shooter, incluzand: head tracking dupa colturi, o tinta mai stabila, lanterne montate pe arme, intoarceri de 180° si o bratara care monitorizeaza HP-ul, armura si numarul de gloante.

Impreuna cu aceasta veste, Sony a comunicat fanilor ca are o serie de noi echipamente VR. Acestea ar include un nou headset VR, un ecran cu rezolutie de ultima generatie si controllere cu un design proaspat.  Echipamentele PSVR nu isi vor face aparitia anul acesta, insa compania promite o experienta de gaming cu totul deosebita in viitorul apropiat.

Similar Articles

One thought on “DOOM 3 VR se lanseaza pe PSVR la finalul lunii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.