Drift19 este primul simulator realist de drift-uri din lume. Exista multe jocuri de curse disponibile pe piata, unde drifting-ul este doar o optiune, dar nu a existat niciodata un joc dedicat strict acestei tehnici motorsport. Jocul ofera posibilitatea de a crea sau tuna autoturismele in atelierul dvs, va pueti intalni cu prietenii pentru o plimbare sau exersati-va abilitatile pe piste dificile.

Trage frana de mana

Drifting-ul este una dintre cele mai exigente tehnici de conducere, ceea ce presupune repetarea de rotiri folosind o alunecare controlata. Din cauza popularitatii sale, a fost infiintata o liga profesionista de drifting in Japonia, care sa extins in diferite tari din intreaga lume. Prin urmare, un dezvoltator polonez de jocuri a decis sa aduca primul simulator realist de drift-uri pentru jucatorii pasionati.

ECC Games este un studio de dezvoltare, format din 30 de persoane, care uneste numerosi pasionati de masini printre rangurile sale. In timp ce proiectau jocul, au fost puternic inspirati de esenta drifting-ului. De asemenea, jocul lor va cuprinde cele mai iconice masini din istoria motorsport-ului. Fiecare vehicul are un mod de conducere diferit si poate fi modificat cu o gama larga de piese de tuning si setari posibile.

ECC Games lucreaza si la versiuni mobile ale popularului Car Mechanic Simulator. Folosind aceasta experienta, studioul isi creeaza acum propriul model de tuning auto, precum si fizica specifica conducerii. Drift nu este o provocare bazata pe timp, cum sunt cursele traditionale sau raliurile, acesta concurand pentru cel mai bun unghi posibil in ceea ce priveste axa drumului, viteza de deplasare sau linia optima de condus si efectele speciale cu fumul obligatoriu al pneurilor incalzite. Toate acestea fiind si caracteristicile cheie ale gameplay-ului Drift19.

Cu toata viteza inainte

Drift19 este un joc unic de curse, care pune un accent atat pe optiunile de tuning, cat si pe modul de conducere. Cea mai mica schimbare a design-ului masinii are un impact asupra performantei sale, ceea ce va atrage cu siguranta fanii auto.

Drift19 va permite jucatorilor sa simta adevaratele emotii care insotesc soferul cand intra in derapare. Anul urmator, fiecare entuziast al drifting-ului va putea sa-si testeze franele pe pista iconica EBISU.

Drift19 va fi disponibil pe Steam incepand cu Q1/Q2/2019.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.