Pregateste-te sa lupti in cele mai epice batalii navale cu World of Warships: Legends, care se pregateste sa intre in Closed Beta pe PlayStation 4 si Xbox One. Closed Beta va fi disponibila pe 21 decembrie 2018, acesta avand o multime de continut nou si imbunatatit care cu siguranta nu te va plictisi.

Legendele, navele si comandantii titlului nostru, se alatura trupei, cu o selectie de comandanti legendari, acum disponibili pentru navele de conducere, cum ar fi puternicul Iowa si magnificul Amagi.

Comandantii vor aduce o abordare variata si personalizata de lupta, fiecare avand puncte forte, abilitati si strategii proprii navelor aflate la comanda lor. Jucatorii se pot lupta alaturi de amiralul american Norman Scott, tacticianul japonez Isoroku Yamamoto, si multi altii.

Introducerea misiunilor de lupta va oferi, de asemenea, noi modalitati de a debloca recompense ca articole speciale si bonusuri uriase! Jucatorii pot zilnic sau saptamanal sa scufunde navele, sa-si creasca XP-ul si sa porneasca focul pentru vasele inamice de pe marea involburata. Prin adaugarea chat-ului vocal, vei putea coordona mai bine atacurile si strategiile pentru a invinge in misiuni cu ajutorul prietenilor tai!

Alaturi de noul continut, interfata cu utilizatorul a fost, de asemenea, imbunatatita si schimbata special pentru experienta pe consola. Cu feedback-ul testelor alpha, luate in considerare, interfetele in joc au fost simplificate pentru o experienta mai lina si mai accesibila a jucatorilor, cu multe alte trucuri si ajustari la batalii adaugate. Imbunatatirile vizuale asupra apei, a efectelor de fum si a modelelor de nave contribuie, de asemenea, la transformarea ultimei versiuni a World of Warships: Legends, intr-una mai realista si mai imersiva.

Pre inregistrati-va acum de aici pentru a beneficia de acces exclusiv la Closed Beta si recompense speciale atunci cand jocul se va lansa in 2019.

World of Warships: Legends este creat de la zero pentru a profita din plin de puterea si capabilitatile consolelor de acasa. Cu o interfata de utilizator noua, controale intuitive si continut exclusiv, aceasta este o experienta care poate fi posibila numai pe PlayStation 4 si Xbox One.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.